کشف گور جمعی؛ افشای جنایت رژیم صهیونیستی علیه سربازان مصری

شنبه 18 تير 1401
11:51
کشف گور جمعی؛ افشای جنایت رژیم صهیونیستی علیه سربازان مصری یک مورخ اسرائیلی از جنایت جدید رژیم موقت صهیونیستی علیه هشتاد سرباز مصری که در جنگ ژوئن سال ۱۹۶۷ به قتل رسیده‌اند، پرده برداشت.

العالم ـ مصر

«آدم راز» مورخ اسرائیلی که در زمینه کشف غارت املاک اعراب در فاجعه سال ۱۹۴۸ و جنایت‌هایی جنگی رژیم اشغالگر متخصص است، از یک جنایت جدید این رژیم علیه سربازان مصری پرده برداشت.

وی با استناد به اسناد رسمی فاش کرد که ارتش رژیم اشغالگر یک جنایت فجیع علیه 80 سرباز مصری در نبردهایی که در ژوئن سال ۱۹۶۷ رخ داد، مرتکب شده است.

این مورخ اسرائیلی گفت که در جریان جنگ سال ۱۹۶۷ یک گروه از کماندوهای مصری در نزدیکی شهرک «نحشون» در مجاورت خط آتش‌بس سال ۱۹۴۸ هدف حمله قرار گرفت و تلفات و خسارت‌های زیادی به آن وارد شد و پس از اتمام عملیات نظامی، مسئولان این شهرک با کمک ارتش رژیم اشغالگر با استفاده از یک بولدوزر، کشته‌های مصری را در یک گور جمعی دفن کردند.

به نوشته روزنامه صهیونیستی هاآرتص، این مورخ اسرائیلی افزود که رژیم صهیونیستی طی ده‌ها سال گذشته از زمان جنگ سال ۱۹۶۷ تاکنون، بر این جنایت سرپوش گذاشته است.

وی با اشاره به اینکه ساکنان شهرک نحشون نیز از صحبت درباره این جنایت امتناع کرده‌اند، گفت که آن‌ها در اراضی این گورستان درختان بادام کاشته‌اند و پس از آن نیز مناطق توریستی در آنجا ایجاد شده است.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، این مورخ اسرائیلی گفت که سربازان مصری روز دوم جنگ یعنی ششم ژوئن سال ۱۹۶۷ توسط ارتش رژیم صهیونیستی محاصره شده و پس از استفاده از گلوله‌های فسفری، ۲۵ سرباز در نتیجه آتش‌سوزی کشته شدند و دو روز پس از آن نیز ده‌ها سرباز مصری کشته شده و تعداد کشته‌ها به ۸۰ نفر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


هزینه بازگشت دوباره آمریکا به جنگ علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود


هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


ویژه‌نامه آقا مجتبی در قم منتشر شد


دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود