جهاد اسلامی: هدف سفر بایدن ریاض است/ ائتلاف علیه ایران فعلا در کار نیست

پنج‌شنبه 23 تير 1401
14:41
جهاد اسلامی: هدف سفر بایدن ریاض است/ ائتلاف علیه ایران فعلا در کار نیست
عضو ارشد جهاد اسلامی گفت هدف اصلی سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه، عربستان سعودی است و مابقی دیدارها، حاشیه هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمد الهندی» از اعضای ارشد جهاد اسلامی فلسطین سفر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه را کم اهمیت دانست و گفت این سفر به خاطر عربستان سعودی انجام شده و باقی دیدارها، حاشیه‌ای هستند.

بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، الهندی وقوع اتفاقی جدید در خصوص مسأله فلسطین طی این سفر را بعید دانست و افزود: هیچ موضوع جدیدی در خصوص اعلامیه قدس وجود ندارد؛ این توافق شبیه بمب صوتی است .

این عضو جهاد اسلامی در ادامه به تشکیلات خودگردان نسبت به بازگشت به روند سیاسی هشدار داد و گفت دولت آمریکا به رژیم اسرائیل مال و سلاح و حمایت سیاسی می‌دهد و به رام‌الله تنها کلمات توخالی تحویل خواهد داد.

الهندی درباره طرح موسوم به «ناتوی عربی» هم گفت صحبت از چنین ائتلافی زود است زیرا هر ائتلافی میان کشورها باید چالش‌ها و اهداف مشترک داشته باشد و کشورهای نامزد برای این ائتلاف همچنان در مشخص کردن دشمن، چالش‌ها و اولویت‌ها با هم یکی نیستند.

وی تأکید کرد: آیا مثلا ایران دشمن قطر و عمان است؟ آیا ائتلاف با اسرائیل در مقابله با ایران در راستای منافع امارات و سعودی است؟ آیا کشوری به وزن مصر و منافعش در خدمت به ائتلافی کار می‌کند که دنبال تقویت امنیت اسرائیل و دشمنی با ایران است؟ طرح ناتوی عربی-اسرائیلی در مقابله با ایران هدفی آمریکایی-صهیونیستی است که نیاز به زمان، اعمال فشار و برنامه‌ریزی دارد و صحبت درباره اعلام آن هنوز زود است.

این عضو جهاد اسلامی ادامه داد هدف اصلی سفر بایدن تأمین منابع انرژی برای غرب است و اینکه اعلام کند آمریکا منطقه را ترک نخواهد کرد.

الهندی در خصوص عادی‌سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی گفت هر چقدر هم که اقدامات در این زمینه محدود باشد اما پیام خطرناکی است که تأثیرات منفی زیادی در سطح جهان اسلام خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار دیپلمات ارشد ازبکستان با عراقچی


فرمانده نیروی هوایی ارتش: جوانان نیروی هوایی در جنگ اخیر، ادامه‌دهنده راه آزادگان بودند


سناتور آمریکایی: راهی برای وادار کردن ایران جهت دست کشیدن از برنامه هسته‌ای‌اش وجود ندارد


تلاش عربستان برای ارایه چهره‌ای دینی بر پیمان سیاسی-نظامی +فیلم


فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی سپاه: حضور و اراده مردم عامل اصلی تداوم انقلاب است


حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن/ کشتی نظامی عربستان هدف قرار گرفت


یمن اجازه نخواهد داد نقشه‌های تجاوزکارانه دشمن اجرایی شود +فیلم


تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم