الحوثی: جز به پایان جنگ و رفع محاصره راضی نمی‌شویم

شنبه 25 تير 1401
13:19
الحوثی: جز به پایان جنگ و رفع محاصره راضی نمی‌شویم رئیس شورای عالی انقلاب یمن خطاب به آمریکا گفت که تصمیمات این کشور ارزشی برای مقامات یمنی ندارد.

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» عضو ارشد شورای سیاسی و رهبر کمیته عالی انقلاب یمن، در واکنش به سخنان «جو بایدن» در شهر جده عربستان، گفت که صنعاء جز پایان تجاوز و محاصره «آمریکایی، انگلیسی، سعودی و اماراتی» علیه یمن را نمی‌پذیرد.

به نوشته الخبر الیمنی، جو بایدن روز گذشته در جده گفت که عربستان سعودی با تمدید آتش‌بس در یمن موافقت کرده است.

الحوثی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: «در مورد هر چه می‌خواهید، تصمیم بگیرید، امورات ما به دست خودمان است و شما این را می‌دانید.»

در این راستا «محمد عبدالسلام» هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که بدون ثبات در یمن، ثبات در منطقه برقرار نخواهد شد.

عبدالسلام تصریح کرد که صلح در یمن تنها با توقف فراگیر تجاوزگری، خروج نیروهای بیگانه، رفع فراگیر محاصره و آزادسازی اسرا محقق می‌شود. او تأکید کرد که صلح در یمن بایستی رفع فراگیر پیآمدهای تجاوزات اعم از پرداخت خسارت‌ها و غیره را شامل شود.

او نوشت که هر گونه اقدامی که به سطح صلح واقعی نرسد، بی‌ارزش است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است


عراقچی انتخاب نخست وزیر جدید عراق را تبریک گفت


رایزنی وزیران خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و خاتمه جنگ


رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: شایعه اخراج کارکنان فولاد مبارکه دروغ محض است


بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید