تلاش کاخ سفید برای قطع واردات نفت از روسیه

سه شنبه 28 تير 1401
01:51
تلاش کاخ سفید برای قطع واردات نفت از روسیه 

سخنگوی کاخ سفید با متهم کردن روسیه به استفاده از نفت و گاز طبیعی به عنوان سلاح، گفت واشنگتن انتظار دارد با تصمیم عربستان، تولید نفت اوپک پلاس به‌زودی افزایش یابد.

العالم - آمریکا

«کارین ژان-پی‌یِر» سخنگوی کاخ سفید بامداد سه‌شنبه به‌صورت تلویحی از فشار آمریکا بر عربستان سعودی برای افزایش تولدی نفت و پر کردن جای روسیه در بازارهای جهانی خبر داد.

ژان-پی‌یر طی نشست خبری در کاخ سفید گفت: «رئیس جمهور [جو] بایدن بر اهمیت عدم واردات نفت روسیه تاکید داشته و ما همچنان بر آن فشار خواهیم آورد. بایدن مطمئن تلاش می‌کند که روسیه و چین به پر کردن خلاء در خاورمیانه روی نیاورند».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی با اشاره به به اعلامیه عربستان مبنی بر افزایش تولید نفت، توضیح داد: «ما از تصمیم اوپک برای افزایش ۵۰ درصدی تولید نسبت به آنچه برای ماه‌های جولای و آگوست برنامه‌ریزی شده بود، استقبال می‌کنیم. ما انتظار داریم به زودی تولید نفت اوپک پلاس افزایش یابد».

این مقام آمریکایی با ادعای اینکه افزایش تولید نفت در بازار پس از سفر بایدن به غرب آسیا تفاوت آشکاری در قیمت سوخت ایجاد خواهد کرد، اظهار داشت: «قیمت هر گالن بنزین به کمتر از ۴ دلار کاهش یافته است و انتظار داریم این کاهش تا هفته‌های آینده ادامه یابد».

ژان-پی‌یر با بیان اینکه قیمت نفت حدود ۳۴ روز است که به طور مداوم در حال کاهش است، مدعی شد: «روسیه پس از حمله به اوکراین از گاز طبیعی و نفت به عنوان سلاح استفاده می‌کند».

طبق این گزارش، وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «استفاده روسیه از گاز و نفت به عنوان سلاح، بازار انرژی را تحت فشار قرار داده است که منجر به نرخ بالای تورم شده است. ما متعهد به تنوع بخشیدن به منابع انرژی اروپا هستیم و تضمین خواهیم کرد که اروپا به زودی از انرژی روسیه مستقل شود».

سخنگوی کاخ سفید همچنین افزود: «ما متوجه هستیم که روسیه ممکن است گاز اروپا را قطع کند، که ما را بر آن داشت تا کارگروهی برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی اروپا تشکیل دهیم».

پیش از این، دولت‌های واشنگتن و ریاض در بیانیه‌ای مشترک پس از سفر بایدن به جده، گفتند که آمریکا از عربستان سعودی حمایت نظامی می‌کند و این کشور عربی نیز متعهد به حفظ تعادل بازار جهانی نفت شد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد