گفت‌وگوی تلفنی پوتین و بن‌سلمان

پنج‌شنبه 30 تير 1401
22:01
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و بن‌سلمان رئیس‌جمهور روسیه و ولیعهد عربستان سعودی در گفتگویی تلفنی بر همکاری مشترک در چارچوب اوپک‌پلاس تأکید کرده‌اند.

العالم - اروپا

کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد در گفتگویی تلفنی، پوتین و بن‌سلمان ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی-تجاری دوجانبه را مورد تأکید قرار داده‌اند.

این گفت‌وگو ۶ روز پس از دیدار جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با بن سلمان در عربستان انجام شد و اهمیت این کشور برای واشنگتن و مسکو در زمانی که جنگ در اوکراین بر بازارهای انرژی جهان تاثیر گذاشته را نشان داد.
در بیانیه کرملین آمده است: در این گفت‌وگو وضعیت کنونی بازار جهانی نفت به صورت گسترده بررسی شده و دو طرف بر اهمیت هماهنگی بیشتر در چارچوب اوپک پلاس تاکید کردند.

این بیانیه افزود: دو کشور تاکید کردند که کشورهای شرکت کننده در گروه اوپک پلاس به طور مستمر به تعهدات خود در زمینه حفظ تعادل و ثبات لازم در بازار جهانی انرژی عمل می‌کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که رهبران دو کشور همچنین در مورد گسترش روابط تجاری، اقتصادی و وضعیت سوریه تبادل نظر کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است


تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی


اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است