حمله راکتی و پهپادی به 2 پایگاه نظامی ترکیه در عراق

شنبه 1 مرداد 1401
00:21
حمله راکتی و پهپادی به 2 پایگاه نظامی ترکیه در عراق دو پایگاه نظامی ترکیه در عراق هدف حملات راکتی و پهپادی قرار گرفت.

العالم-عراق

پایگاه نظامی زلیکان ترکیه، جمعه شب با شلیک 14 راکت گراد، همچنین پایگاه ارتش این کشور در «بامرنی» واقع در استان دهوک بامداد جمعه با چند پهپاد هدف حمله قرار گرفت.

یک گروه عراقی موسوم به «سرایا اولیاء الدم» در بیانیه‌ای مسئولیت حمله به پایگاه نظامیان ترکیه را برعهده گرفت.

این گروه در بیانیه خود آورده است: پایگاه ارتش اشغالگر ترکیه در «بامرنی» واقع در استان دهوک عراق را نیز با چند پهپاد هدف قرار داده‌ است.

این بیانیه آورده است : ارتش اشغالگر ترکیه شمار تلفات و میزان خسارت وارده طی این عملیات را پنهان می‌کند.

این گروه به ترکیه هشدار داده است که اگر از خاک عراق عقب نشینی نکنند، حملات بعدی ما در داخل خاک ترکیه خواهد بود.

این حملات پس از آن صورت می گیرد که بنابر اعلام منابع عراقی، در حمله اخیر توپخانه ای نیروهای ترکیه به تفرجگاهی در استان دهوک در شمال عراق، ۹ گردشگر جان خود را از دست دادند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است