با ابطال احکام پیشین؛

عربستان پس از 7 سال محاکمه عاملان حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام را از سر گرفت

يکشنبه 2 مرداد 1401
20:44
عربستان پس از 7 سال محاکمه عاملان حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام را از سر گرفت عربستان سعودی با ابطال احکام پیشین، پس از گذشت هفت سال بار دیگر محاکمه عاملان حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام را از سر گرفت .

العالم ـ عربستان سعودی

روزنامه عکاظ عربستان امروز (یکشنبه) در گزارشی به نقل از منابع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود، نوشت: عربستان سعودی پس از لغو تمامی احکام قبلی قضایی، رسیدگی مجدد به حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام در مکه مکرمه که در سال ۲۰۱۵ منجر به کشته و زخمی شدن دهها نفر شد را از روز یکشنبه آغاز کرد.

روزنامه عکاظ به نقل از منابعی که خواستند نامشان فاش نشود ، گزارش داد که پس از گذشت هفت سال از حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام، جلسات دادگاه به نقطه صفر بازگشت.

ژانویه ۲۰۱۷ دادگاه کیفری از اتهامات ۱۳ متهم پرونده صرف نظر کرد تا اینکه دادگاه تجدیدنظر در ۲۰ مه ۲۰۱۷ این حکم را لغو و در چهارم آگوست ۲۰۲۱ تبرئه آن‌ها را تائید کرد.

عکاظ توضیح داد که دائره اول دیوان عالی کشور عربستان تصمیم گرفت تمامی احکام صادره (برائت و تایید) در مورد حادثه سقط جرثقیل مسجد الحرام را لغو کند تا مجدداً آن را در دادگاه جدید بررسی نماید.

این روزنامه بدون اشاره به تاریخ تشکیل دادگاه تاکید کرد که اولین جلسه جدید دادگاه با حضور ۱۰ نفر از متهمان و غیبت سه نفر دیگر به رغم احضار آن‌ها برگزار شد.

عکاظ توضیح داد که در جلسه اول فهرستی ارائه شد که در آن ۱۳ نفر به سهل انگاری و کوتاهی متهم شدند.

متهمان خواستار مهلت زمانی برای پاسخگویی و نقض رای شدند. در همین حال دادگاه بدون اینکه تاریخ جلسه بعدی را مشخص کند تصمیم گرفت به آن‌ها فرصتی برای پاسخگویی داده شود.

به گزارش ایرنا، ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۵، قبل از شروع موسم حج، یک دستگاه جرثقیل در مسجد الحرام بر اثر وزش باد شدید سقوط کرد که بر اثر آن ۱۱۰ نفر کشته و ۲۰۹ نفر دیگر از جمله چند ایرانی زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود