مکرون: روسیه آخرین امپراتوری استعماری در جهان خواهد بود

پنج‌شنبه 6 مرداد 1401
07:31
مکرون: روسیه آخرین امپراتوری استعماری در جهان خواهد بود امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت، روسیه «یکی از آخرین قدرت‌های امپراتوری استعماری» به دلیل حمله به اوکراین است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش الجزیره انگلیسی، مکرون در سفر خود به «بنین» که دومین مرحله از سفر وی به آفریقا با هدف بازسازی روابط پاریس با این قاره است، گفت: روسیه به اوکراین حمله کرد. این یک جنگ تصاحب سرزمین است که ما فکر می‌کردیم امثال آن دیگر در خاک اروپا دیده نخواهند شد.

رئیس جمهور فرانسه در اظهارات خود در آفریقا، جایی که بسیاری از کشورهای این قاره مستعمره پیشین فرانسه بودند افزود: من در قاره‌ای صحبت می‌کنم که از امپراتوری استعماری رنج برده است. روسیه یکی از آخرین قدرت‌های امپراتوری استعماری است.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. در ۲۳ فوریه (۴ اسفند) و تنها یک روز پیش از آغاز جنگ اوکراین، شورای اتحادیه اروپا در واکنش به این اقدام نخستین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرد.

پوتین روز پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پهپاد MQ۹ در آسمان هرمزگان


حادثه دریایی در تنگه هرمز


زخمی شدن ۶ مامور امنیتی درحادثه سوء قصد به جان وزیر امور داخلی بلوچستان پاکستان


انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان


اوپک از رشد ۲۶ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران خبر داد


یمن معادله "محاصره در برابر محاصره" را به عربستان بازگرداند + ویدئو


امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای: «ترسوها وقتی در تاریکی قرار می‌گیرند، از ترس سوت می‌کشند»


نروژ: تاریخ خواهد گفت که جنگ علیه ایران به هیچ‌یک از اهداف اولیه‌اش نرسیده/ نه هوشمندانه بود و نه منطبق با قوانین بین‌المللی


پیام تبریک عراقچی به مناسبت روز استقلال پاکستان


حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است