حماس: اسرائیل در جنگ قبلی محل نگهداری اسرای خود را هدف قرار داد

يکشنبه 9 مرداد 1401
19:42
حماس: اسرائیل در جنگ قبلی محل نگهداری اسرای خود را هدف قرار داد گردان‌های عز الدین قسام شاخه نظامی حماس از هدف قرار گرفتن یکی از محل‌های نگهداری نظامیان اسیر اسرائیلی در جریان جنگ سیف القدس پرده برداشت.

العالم - فلسطین اشغالی

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام در پیامی تلگرامی گفت: در هشتمین سالروز عملیات " العصف المأکول" که طی آن گردان های قسام دو نظامی صهیونیست را به اسارت درآورد، رهبری القسام اجازه انتشار خبر بمباران مکانی در جریان نبرد سیف القدس در سال گذشته را دادند که منجر به شهادت یکی از مجاهدان یگان سایه و زخمی شدن 3 مجاهد دیگر شد که وظیفه مراقبت از یکی از سربازان اسیر اسرائیلی را بر عهده داشتند.

ابو عبیده افزود: به دلایل امنیتی درحال حاضر از افشای نام این شهید خودداری می کنیم و به خواست خداوند در آینده و وقتی که شرایط مساعد شد ، نام وی را اعلام خواهیم کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، پیام ابوعبیده سخنگوی قسام به این اشاره دارد که سربازان اسیر اسرائیلی بر خلاف ادعای دشمن صهیونیستی که می‌گوید کشته شدند، زنده و در قید حیات هستند.

رژیم صهیونیستی بارها اعلام کرده بود که هدار گولدن و شائول آرون دو نظامی اسیر اسرائیلی در غزه کشته شدند و قسام اجساد آن‌ها را در اختیار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو


تأکید وزیر کشاورزی بر تأمین پایدار کالاهای اساسی و وضعیت مطلوب ذخایر راهبردی


از جابه‌جایی ۲۶ هزار زائر تا پیش‌بینی پذیرش ۶۵ هزار مسافر در اربعین