نیروهای وابسته به آمریکا ۱۶ شهروند سوری را در رقه دستگیر کردند

دوشنبه 10 مرداد 1401
07:49
نیروهای وابسته به آمریکا ۱۶ شهروند سوری را در رقه دستگیر کردند منابع خبری گزارش دادند، نیروهای کُرد دموکراتیک سوریه (قسد) عصر یکشنبه ۱۶ نفر را که گفته شده همگی از فعالان عرصه رسانه بودند در رقه واقع در شمال سوریه دستگیر کردند.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش بامداد دوشنبه القدس العربی، این افراد در بخش‌های رسانه‌ای و نهادهای محلی شهر رقه فعالیت داشتند که توسط نیروهای امنیتی وابسته به قسد بازداشت شدند.

این گزارش می‌افزاید، نیروهای قسد (نیروهای وابسته به آمریکا) آنها را به بدون داشتن دستور قضایی به اتهام جاسوسی بازداشت کردند و اجازه تماس با خانواده‌هایشان یا داشتن وکیل را به آنها ندادند.

با شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر سال ۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیماً جایگزین آنها شدند و دقیقاً از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت و منابع سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان تحت حمایت واشنگتن موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراض‌های شهروندان سوری به حضور اقدام‌های تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت این کشور ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم