حکیم در دیدار الکاظمی: دولت مبارزه با تروریسم را ادامه دهد

يکشنبه 16 مرداد 1401
16:06
حکیم در دیدار الکاظمی: دولت مبارزه با تروریسم را ادامه دهد «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر، بر ادامه مبارزه دولت با تروریسم و حفظ منافع ملی و احترام به حاکمیت سرزمینی عراق تاکید کرد.

العالم - عراق

حکیم در این دیدار که امروز (یکشنبه) در دفتر جریان حکمت ملی برگزار شد با الکاظمی نخست وزیر عراق، تحولات سیاسی، اجتماعی و خدماتی را بررسی کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر اهمیت دور نگه داشتن شهروندان و نهادهای حکومت از اختلافات نیروهای سیاسی تاکید کرد.

وی همچنین بر ضرورت بهره برداری از درآمدهای ناشی از افزایش قیمت نفت برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی و متنوع کردن منابع درآمدی کشور تأکید کرد و گفت که این افزایش درآمد حالتی مقطعی است که باید از آن برای پایان دادن به وضعیت رانتی دولت استفاده کرد.

حکیم همچنین با تبیین ضرورت توجه به بخش برق و تلاش برای تقویت آن خواستار جلوگیری از تکرار حالت‌های قطعی سراسری برق در استان‌ها و شهرهای عراق شد.

وی خواستار توجه به اصلاح نظام سیاسی و مبارزه با فساد شد و بر ضرورت تحقق این اهداف با استفاده از روش‌های قانونی و بر اساس اصل مشورت همه نیروها به منظور دستیابی به حمایت مردمی و اجتماعی همه طیف‌های کشور از اصلاحات تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق از دولت و دستگاه‌های امنیتی خواست که به عملیات نظامی و امنیتی خود علیه تروریست‌ها ادامه دهند.

حکیم همچنین تأکید کرد که روابط دوستانه عراق با کشورهای همسایه و جهان باید بر اساس اصل منافع ملی و احترام به حاکمیت ارضی ادامه پیدا کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی