بالاگرفتن جنگ قدرت بین نتانیاهو و لاپید

دوشنبه 31 مرداد 1401
21:58
بالاگرفتن جنگ قدرت بین نتانیاهو و لاپید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در حمله لفظی شدیدی به کابینه کنونی به ریاست «یائیر لاپید» گفت که لاپید اسراییل را در یک بحران اقتصادی فرو برده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش «نتانیاهو» روز دوشنبه با انتشار توییتی کابینه یائیر لاپید نخست وزیر اسراییل را متزلزل و بی‌تجربه خطاب کرد و گفت که این کابینه «اسرائیل» را به سمت بحران اقتصادی سوق داده است که طی سال‌ها بی‌سابقه بوده است.

و ی افزود: قیمت محصولات اساسی افزایش یافته و هزینه سفره‌ها و همچنین قیمت آپارتمان‌ها و نرخ بهره بالا رفته است.

نخست وزیر سابق رژیم اسرائیل ادامه داد: خوب نیست که آن‌ها نمی‌دانند چه باید بکنند، ما در گذشته می‌دانستیم که چگونه اسرائیل را از بحران‌های اقتصادی خارج کنیم و این بار نیز این کار را انجام خواهیم داد.

نتانیاهو ادامه داد: ۷۱ روز دیگر، کابینه باثباتی را تشکیل خواهیم داد که هزینه‌های زندگی را کاهش دهد و فروپاشی اقتصادی را متوقف کند.

انتخابات زودهنگام کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) قرار است پس از تصویب کنست در نوامبر آینده برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود


محکومیت اتهام‌زنی واهی امارات علیه ایران


اذعان رئیس موساد به هلاکت مامور کلیدی‌اش در خارج از اراضی اشغالی


سخنگوی دولت: مذاکرات و دیپلماسی در امتداد میدان است


چین آمریکا را عامل اصلی بن‌بست کنونی مذاکرات هسته‌ای دانست