گزارش روسیه از تلفات ارتش اوکراین طی 24 ساعت گذشته

سه شنبه 15 شهريور 1401
22:21
گزارش روسیه از تلفات ارتش اوکراین طی 24 ساعت گذشته سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که تنها طی 24 ساعت گذشته ارتش اوکراین 12 تانک، 11 خودروی نظامی، هشت خودروی زرهی، 6 پیکاپ و 210 نظامی خود را از دست داده است.

العالم_اروپا

وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه خبر داد که سه جنگنده سوخو-25 اوکراین را بر فراز منطقه میکولایف در جنوب اوکراین سرنگون کرده است.

«ایگور کناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه در کنفرانس خبری خود درباره عملیات ارتش روسیه در اوکراین گفت: «سه انبار موشک و توپ در نزدیکی منطقه ویلیکوی هدف قرار گرفته و نیروی هوایی روسیه نیز سه جنگنده سوخو-25 اوکراین را سرنگون کردند».

وی گفت: «ارتش اوکراین تنها در یک روز، 12 تانک، 11 خودروی نظامی، هشت خودروی زرهی، 6 پیکاپ مسلح و بیش از 210 نظامی خود را در منطقه میکولایف -کریوروسکی از دست داد».

ارتش اوکراین تا کنون هیچگونه واکنشی به اظهارات سخنگوی وزارت دفاع روسیه نداشته ست.

پیشتر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفته بود که جنگی تمام‌عیار علیه روسیه اعلام شده که به صورت ترکیبی در همه زمینه‌ها در حال انجام است.

وی سه‌شنبه (ششم سپتمامبر) در اشاره به کمک مالی و نظامی آمریکا، اتحادیه اروپا و سایر کشورها به اوکراین در میانه درگیری‌ها در این کشور به نشریه «اینترنشنال افرز» گفت: جدی بودن وضعیت کنونی نباید کوچک شمرده شود. جنگی تمام‌عیار علیه ما اعلام شده که به صورت ترکیبی در جریان است. میزان خصومت مخالفان ما-دشمنان ما-زیاد و غیرعادی است.

به گزارش شبکه «راشا تودی»، مسکو در مناسبت‌های مختلف هشدار داده که کمک خارجی به کی‌یف فقط درگیری‌ها در اوکراین را تشدید می‌کند و آن را در مسیر درگیری با بلوک ناتو تحت هدا آمریکا قرار می‌دهد.

ریابکوف همچنین گفت که «روسیه همیشه در طول تاریخ خود ثابت کرده که سخت‌ترین آزمایشات را با افتخار پشت سر می‌گذارد و قوی‌تر از آن بیرون می‌آید. این بار هم همینطور خواهد شد».

پیش از این هم وزارت خارجه روسیه در حالی که حمایت‌های غرب از کی‌یف و فشارهای آن علیه مسکو ادامه دارد، درباره مواضع اتحادیه اروپا و تبعات آن ضد امنیت کل قاره هشدار داد. وزارت خارجه روسیه گفت که اروپا درباره نتایج کمک نظامی به کی‌یف فکر نمی‌کند و در حال تلاش برای طولانی کردن این منازعه است. این وزارتخانه خطاب به کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد، به دلیل اقدامات اتحادیه اروپا در اوکراین، امنیت کل قاره اروپا در خطر قرار گرفته است.

هشدار جدید روسیه در حالی مطرح شد که اخیرا مقام‌های ارشد اروپایی از قبیل «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان بر لزوم تداوم کمک‌های نظامی و تسلیحاتی به اوکراین تاکید کردند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا از زمان آغاز بحران اوکراین، همراستا با مواضع ضد روسی آمریکا عمل کرده و ضمن اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه، به کمک‌های نظامی، تسلیحاتی و اقتصادی همه‌جانبه از اوکراین روی آورده‌اند.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ۱۴۰۰) به ارتش این کشور دستور آغاز «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین را داد. این دستور چند روز بعد از اقدام مسکو در به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری «دونتسک» و «لوهانسک» در منطقه دونباس از اوکراین انجام شد.

رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته در اظهاراتی گفت: تراژدی کنونی نتیجه اقدامات رژیم نئونازی و ملی‌گراست که قدرت را در اوکراین در دست گرفت و خصومت‌ها را در دونباس آغاز کرد. ولادیمیر پوتین با بیان اینکه همه تلاش‌های روسیه برای حل مسالمت‌آمیز مشکل با شکست مواجه شد، افزود: وظیفه روسیه است که به مردم دونباس کمک کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت