حوثی: هدف از حمله غرب به اسلام بی حرمتی به سمبل‌های آن است

سه شنبه 5 مهر 1401
18:28
حوثی: هدف از حمله غرب به اسلام بی حرمتی به سمبل‌های آن است سید عبدالملک حوثی رهبر انصارالله یمن به مناسبت فرارسیدن ماه ربیع الاول گفت که هدف از حمله غرب به اسلام بی حرمتی به سمبل های آن است.

العالم – یمن

رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت به مناسبت فرارسیدن ماه ربیع الاول گفت: برای مردم ما که تجسم ایمان به رسول خدا هستند، تاسی به سیره ایشان عجیب نیست و آنان مانند سایر مسلمانان میلاد آن حضرت را گرامی می دارند به ویژه پس از مدتها که این مراسم به دلیل فعالیت تکفیری ها برگزار نمی شد، چرا که تکفیریها آن را بدعت می خوانند، بزرگداشت پیامبر (ص) را شرکت و کفر توصیف می کنند و با هر شخصی که حضرت محمد (ص) را تقدیس می کند، دشمنی می ورزند.

حوثی تصریح کرد که حمله غرب و جنگ تکفیری هر دو با اهداف مشترک هستند پس لازم است برای مقابله با جنگ شیطانی که می خواهد امت را از مبانی اسلام جدا کند، در صحنه حضور داشته باشیم، زیرا حمایت از رسول خدا در مقابل دشمنان و کسانی که با رسالت ایشان مخالفند، از ضروریات ایمان است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سرلشکر رضایی نسبت به همراهی هر کشوری در جنگ اقتصادی با ایران


آمادگی کامل راهداری برای مقابله با هرگونه حمله به زیرساخت‌های جاده‌ای / مسیرهای جایگزین از پیش تعیین شد


شهرک‌نشینان صهیونیست کرانه باختری را به آتش می‌کشند و نتانیاهو اوضاع را به طرف انفجار سوق می‌دهد


شهادت یک فلسطینی در نزدیکی رام‌الله بدست نظامیان رژیم صهیونیستی


کسب چهار مدال و رتبه چهارم جهان در کشتی آزاد


فناوری هوشمند نابینای مصری برای دیدن جهان!


طلای جهانی جوانان؛ پیروزی قدرتمند کشتی‌گیر ایرانی در وزن ۷۰ کیلوگرم


هت‌تریک خاتون در آسیا / نماینده ایران صعود کرد


قشقاوی: دریافت هزینه خدمات از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز تصویب شد


وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیروهای بیگانه است