تل آویو نتایج همه پرسی در شرق اوکراین را به رسمیت نمی‌شناسد

چهارشنبه 6 مهر 1401
10:42
تل آویو نتایج همه پرسی در شرق اوکراین را به رسمیت نمی‌شناسد
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را به رسمیت می‌شناسد و به هیچ وجه نتایج همه پرسی برگزار شده در مناطق شرقی اوکراین را به رسمیت نخواهد شناخت.

العالم - اروپا

به گزارش النشره، در حالی که روسیه و مقامات مناطق تحت اشغال این کشور در اوکراین اعلام کردند که همه پرسی بسیار موفقیت آمیز بوده است، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را به رسمیت می‌شناسد و به هیچ وجه نتایج همه پرسی برگزار شده در مناطق شرقی این کشور را به رسمیت نخواهد شناخت.

پس از شروع عملیات نظامی روسیه در اوکراین، رژیم صهیونیستی موضع محتاطانه‌ای را در پیش گرفت و با تاکید بر روابط ممتاز با دو کشور از ارسال سلاح به اوکراین خودداری کرد اما تجهیزات دفاعی مثل کلاه ایمنی و جلیقه ضد گلوله به این کشور فرستاد.

سفیر رژیم صهیونیستی در کی‌یف روز یکشنبه گفت، تل آویو ۲۰ سرباز اوکراینی را که در جریان جنگ با روسیه زخمی شده‌اند، برای درمان خواهد پذیرفت.

گفتنی است، نتایج اولیه همه‌پرسی‌های الحاق به روسیه در چهار منطقه اوکراین حاکی از آن است که جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک به همراه منطقه خرسون و بخشی از منطقه زاپوریژیا در جنوب اوکراین به پیوستن به روسیه رای دادند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت