آیا حمله به منطقه سبز بغداد تشکیل دولت را با مانع روبرو می کند؟

چهارشنبه 6 مهر 1401
19:36
قاسم السلطانی تحلیلگر عراقی با محکوم کردن حمله به منطقه سبز بغداد تاکید کرد چنین اقدامی تشکیل دولت را با مانع روبرو می کند.

العالم _ عراق

قاسم السلطانی تحلیلگر سیاسی عراقی در گفتگو با العالم، ضمن محکوم کردن حمله راکتی به منطقه سبز بغداد بدون در نظر گرفتن عامل یا عوامل آن گفت هیچ هموطن عراقی با این اقدام موافق نیست زیرا عملیات سیاسی را با مشکل مواجه می کند.

السلطانی وجود امنیت در عراق را لازمه تشکیل دولت، ارائه خدمات عمومی و تصویب بودجه کشور دانست و تاکید کرد چنین اقدامی تشکیل دولت و برگزاری نشست های پارلمان را با مانع روبرو می کند و در نتیجه اقدامی زشت و زننده است.

این تحلیلگر عراقی به طور تلویحی آمریکا را مسئول اوضاع به هم ریخته عراق دانست و گفت دخالت بیگانگان در عراق از سال 2003 آغاز شد و آمریکا پیشاپیش کشورهایی بود که در امور عراق دخالت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم


واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی


نهاد مدیریت آب‌راه خلیج فارس: تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد


عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری