بازی کثیف رسانه های سعودی علیه ایران

چهارشنبه 13 مهر 1401
14:13
بازی کثیف رسانه های سعودی علیه ایران جهان در حالی که جنایت وحشیانه دولت سعودی و به طور مشخص بن سلمان ولیعهد این کشور را در قتل فجیع جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی از یاد نبرده، شاهد بازی کثیف رسانه های این کشور ضد جمهوری اسلامی ایران است. 

العالم _ عربستان سعودی

ناظران با اشاره به جنگ تبلیغاتی رسانه های سعودی ضد جمهوری اسلامی ایران، آن را در راستای تلاش های کثیف مقامات آل سعود برای سرپوش گذاشتن بر جنایات ریز و درشت آنان هم داخل عربستان و هم خارج آن به ویژه در یمن می دانند.

به گفته متخصصان امور سعودی، حکایت بسیار تلخی است که مقامات سعودی از حقوق بشر در ایران و دیگر کشورها سخن بگویند در حالی که آثار جنایات حقوق بشری آنان هم داخل عربستان و هم در دیگر کشورها آشکار است.

آنچه این حکایت را تلخ تر می کند، اظهارات مقامات آمریکایی از جمله توئیت آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور است که بدون هیچ گونه اشاره ای به قتل فجیع جمال خاشقجی و مسئولیت مستقیم ولیعهد سعودی در آن نوشته است که از آزادی های اساسی در سراسر دنیا حمایت می کند.

این در حالی است که وکلای بن سلمان به دادگاهی در آمریکا گفته‌اند که سمت جدید او به عنوان رئیس شورای وزیران باعث مصونیت قضائی او از پیگرد در پرونده قتل جمال خاشقچی می‌شود.

در همین حال مسئولان حقوقی یمن با اشاره به جنایات حقوق بشری آمریکا، رژیم صهیونیستی، حکومت سعودی و برخی از کشورهای عرب خلیج فارس تاکید کردند آمریکا بزرگ ترین حامی تروریسم و تجاوز به ملت های مستقل و آزاد است و یمن نمونه بارز آن است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است