کنایه جمشیدی به توئیت سالیوان:

سی و چند بار تقاضای ملاقات مستقیم با ایران را سری نگه دارید

سه شنبه 19 مهر 1401
16:25
سی و چند بار تقاضای ملاقات مستقیم با ایران را سری نگه دارید معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به توییت مشاور امنیت ملی کاخ سفید نسبت به اتفاقات اخیر در ایران، نوشت: اگر در آستانه انتخابات نیاز دارید که خود را قوی نشان دهید، سی و چند بار تقاضای ملاقات مستقیم با ایران را سری نگه دارید.

العالم - ایران

محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در ادامه این توییت نوشت: «مشاورین مغرض که به شما اخبار جعلی می‌دهند شما را غیر قابل اتکا می‌کنند. اگر در آستانه انتخابات نیاز دارید که خود را قوی نشان دهید سی و چند بار تقاضای ملاقات مستقیم با ایران را سری نگه دارید.»

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن در تداوم دخالت های آمریکا در امور داخلی ایران و حمایت از اغتشاشگران گفت: ما در کنار آنها می ایستیم و کسانی را که با اعمال خشونت علیه آنان، می‌خواهند بیهوده صدایشان را ساکت کنند، پاسخگو خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

یورش ۶ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


افزایش خودکشی در ارتش اسرائیل


حمله انتحاری مرگبار به پاسگاه پلیس در پاکستان؛ دست‌کم ۷ نفر کشته شدند


انفجار در اردوگاه ائتلاف آمریکایی در شمال بغداد+ فیلم


افشای زد و بند رئیس فیفا با ترامپ


از اسب تروآ تا هوش مصنوعی؛ روایت، چگونه به سلاح جنگ‌های مدرن تبدیل شد؟


جلوه هایی از شور حسینی (ع) در مراسم پیاده روی اربعین+فیلم


وزیر صهیونیست: هیچ‌گونه توافقی از سوی اسرائیل درباره توقف حملات نظامی به غزه وجود ندارد


اربعین تجلی همبستگی و تداوم پیام عدالت خواهی عاشورا+فیلم


ارتش لبنان از زخمی شدن چند سرباز این کشور خبر داد