خبر فوری:

رهبر یک حزب لبنانی: معادله سیدحسن نصرالله در خصوص ترسیم مرزها بر دشمن صهیونیستی تحمیل شد

شنبه 23 مهر 1401
21:52
رهبر یک حزب لبنانی: معادله سیدحسن نصرالله در خصوص ترسیم مرزها بر دشمن صهیونیستی تحمیل شد رهبر جریان آزاد ملی لبنان در تازه ترین اظهار نظر خود درباره توافق ترسیم مرزهای دریایی میان کشورش و فلسطین اشغالی گفت که دبیرکل حزب‌الله لبنان معادله خود را بر دشمن صهیونیستی تحمیل کرد.

العالم - لبنان

به گزارش النشره، جبران باسیل رهبر جریان آزاد ملی لبنان در این باره اظهار داشت: سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان با قدرت مقاومت، موشکها و پهپادهای آن، معادله «بدون استخراج از قانا از کاریش استخراج نخواهد شد» را اثبات کرد.

وی در این باره خاطرنشان کرد: ما کل میدان قانا را گرفتیم و این درحالی است که این میدان به طور کامل در منطقه ما قرار نگرفته است.

رئیس جمهور لبنان پنجشنبه شب از موافقت این کشور با نسخه نهایی توافق مرزبندی دریایی با رژیم صهیونیستی خبر داد.

میشل عون گفت: موافقت ما با توافق مرزبندی دریایی پس از مشورت با نخست وزیر و رئیس پارلمان و نیز موافقت اسرائیل انجام گرفت.

رئیس جمهور لبنان افزود: این توافق، با مطالبات لبنان همخوانی دارد و حافظ حقوق این کشور است.

وی اضافه کرد، لبنان هیچگونه عقب نشینی از مطالبات اصلی خود نکرده و همه حقوق خود را نیز گرفته است.

عون همچنین گفت: ما میدان نفتی قانا را به صورت کامل به دست آوردیم. لبنان با این توافق به هیچ عنوان وارد مسیر عادی‌سازی نشده است.

رئیس جمهور لبنان افزود: ما تضمین‌هایی از آمریکا و فرانسه برای از سرگیری فعالیت‌های نفتی در آب‌های لبنان دریافت کردیم.

به گزارش ایرنا، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با حضور نخست‌وزیر موقت این رژیم تشکیل و پیش‌نویس توافق ترسیم مرز دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان را تائید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند


پزشکیان: تسلیم زیاده‌خواهی‌های دشمن نمی‌شویم/ حقوق ملت ایران باید به صورت کامل استیفا شود


بقائی: آمریکا باید شرایط را برای حضور بدون مشکل تیم ملی فوتبال ایران فراهم کند + فیلم


سخنگوی وزارت خارجه چین: آمریکا هرگز نمی بایست با ایران وارد درگیری می شد


بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است/ هر اقدام خصمانه، حتماً با واکنش ایران مواجه خواهد شد/شیوه‌ مدیریت تنگه هرمز به دولت‌های ساحلی مربوط است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند


الاخبار: منطقه در آستانه نظم جدید؛ دست برتر ایران و شکست آمال اسرائیل