با هدف تامین نیاز داخلی در زمستان؛

چین صادرات مجدد ال. ان. جی به اروپا و آسیا را متوقف کرد

دوشنبه 25 مهر 1401
17:12
چین صادرات مجدد ال. ان. جی به اروپا و آسیا را متوقف کرد دولت چین به شرکت دولتی گاز این کشور دستور داده تا صادرات مجدد گاز ال. ان. جی را به کشورهایی آسیایی و اروپایی به منظور اطمینان از اینکه در زمستان امسال و فصل سرما از گاز کافی برخوردار خواهد بود، متوقف کند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش بلومبرگ، کمیسیون اصلاحات و توسعه ملی چین که برنامه‌ریز ارشد اقتصادی این کشور است، از شرکت‌های پتروچاینا، سینوپک و شرکت ملی نفت فلات قاره خواسته تا محموله‌های گاز ال. ان. جی را به منظور مصرف داخلی نگهداری کنند.

براساس این گزارش، در حالی که فروش گاز ال. ان. جی به خریداران اروپایی آرامش‌بخش است اما پر کردن سریع انبارها و هزینه‌های حمل‌ونقل به شکل بی‌سابقه‌ای، جذابیت صادرات مجدد سوخت را کاهش داده است.

بلومبرگ نوشته است که کمیسیون اصلاحات و توسعه ملی چین و همین طور سه شرکت یاد شده از اظهارنظر درباره این موضوع خودداری کرده‌اند.

پیش‌بینی‌ها برای کسری ناچیز در عرضه گاز در چین احتمالا باعث این اقدام پکن شده زیرا که دولت چین متعهد شده که در زمستان امسال خانه‌ها را گرم نگاه دارد. چین سال گذشته با پشت سر گذاشتن ژاپن به بزرگترین واردکننده گاز ال. ان. جی در جهان تبدیل شد با این حال احتمال دارد که امسال، اولین کاهش در مصرف را تجربه کند.

واردکنندگان انرژی به طور دقیق و از نزدیک اظهارات رهبران چین که به منظور شرکت در کنگره حزب کمونیست در پکن گردهم آمده‌اند را دنبال می‌کنند. شی جین پینگ رییس جمهور چین در سخنرانی ۲ ساعته خود در روز گذشته، تاکید کرد که پکن باید به سمت مصرف انرژی‌های سبز حرکت کند تا در معرض خطر کمبود انرژی قرار نگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است