تاکید اسماعيل هنيه بر ادامه نبرد آزادی اسیران فلسطینی

سه شنبه 26 مهر 1401
20:38
تاکید اسماعيل هنيه بر ادامه نبرد آزادی اسیران فلسطینی رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در سالگرد توافق نامه مبادله اسیران فلسطینی با نظامی صهیونیست گفت جنبش حماس و گردان های قسام با مردان و زنان اسیر فلسطینی عهد و پیمان می بندند که آنان را از چنگال رژیم اشغالگر آزاد خواهند کرد.

العالم _ فلسطین

اسماعيل هنيه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: در سالگرد توافق نامه «وفاء الاحرار» به مردان و زنان اسیرمان در زندان های رژیم اشغالگر درود می فرستیم، کسانی که با وجود رنج هایی که می کشند، همچنان بر پیمان خود ثابت قدم ایستاده اند.

وی افزود: مردم ما مصمم بر ایستادن کنار اسیران تا آزادی آنان از بند رژیم اشغالگرند. جنبش حماس و گردان های قسام با مردان و زنان اسیر فلسطینی عهد و پیمان بسته اند و ما همچنان در حال نبرد «وفاء الاحرار» هستیم و گردان های القسام از اسیران صهیونیست مراقبت می کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس خاطرنشان کرد: نبرد ما ادامه دارد و از مرزهای زمانی و جغرافیایی فراتر می رود تا دشمن را وادار کنیم که به شروط مقاومت و آزادی اسیران تن دهد. ای اسیران! من بار دیگر با شما عهد و پیمان محکم می بندم که هرگز شما را رها نخواهیم کرد تا در گذر زمان و رنج های زندان و زندانبانان از یاد بروید.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی