آمریکا: اسرائیل و لبنان پنجشنبه توافق مرز دریایی را امضا می‌کنند

يکشنبه 1 آبان 1401
20:25
آمریکا: اسرائیل و لبنان پنجشنبه توافق مرز دریایی را امضا می‌کنند نماینده آمریکا خبر داد که رژیم صهیونیستی و لبنان روز پنجشنبه توافقنامه مرز دریایی را امضا خواهند کرد.

العالم - آمریکا

«عاموس هوکشتاین» میانجی آمریکایی در زمینه اختلاف مرز دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق میان بیروت و تل‌آویو خبر داد.

وی که با سی‌بی‌اس نیوز مصاحبه می‌کرد، گفت: «اسرائیل و لبنان پنجشنبه جاری توافقنامه مرز دریایی را امضا خواهند کرد».

بر اساس گزارش‌ها «عاموس هوکشتاین» نماینده دولت آمریکا و میانجی توافق ترسیم مرزهای آبی میان لبنان و رژیم صهیونیستی قرار است طی هفته جاری به بیروت سفر کند.

خبرگزاری رویترز با اعلام خبر مذکور، گزارش داد، او قرار است در این دیدار سند توافق ترسیم مرزهای آبی لبنان با فلسطین اشغالی را امضاء کند. در این توافق از ابتدا قرار بر این بوده که لبنان و رژیم صهیونیستی هرکدام جداگانه توافق را با نماینده آمریکا امضاء کنند و نمایندگان لبنان و رژیم صهیونیستی هرگز رو در روی یکدیگر قرار نخواهند گرفت.

هوکشتاین روز دوشنبه گذشته در سخنانی گفته بود که با این توافق، «احتمال درگیری کاهش می‌یابد و کشور [لبنان] امن خواهد شد. شرکتها نیز در لبنان سرمایه‌گذاری خواهند کرد. با استخراج گاز طبیعی مطمئن خواهیم شد که لبنان 24 ساعته از برق بهره‌مند خواهد شد».

امضای توافق غیر مستقیم ترسیم مرزهای آبی لبنان و رژیم صهیونیستی در حالی است که توافق سریع کابینه رژیم صهیونیستی با لبنان و مطابق با خواست حزب‌الله انتقادات وسیعی را بین اشغالگران ایجاد کرد. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق تل‌آویو و رهبر اپوزیسیون در صدر منتقدان گفته است: کابینه لاپید ضعیف است و لاپید در برابر حزب‌الله تسلیم شد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران