دیدار وزرای امور خارجه عراق، مصر و اردن در الجزایر

سه شنبه 10 آبان 1401
12:43
دیدار وزرای امور خارجه عراق، مصر و اردن در الجزایر وزرای امور خارجه عراق، مصر و اردن بر تداوم همکاری و هماهنگی در چارچوب سازوکار همکاری سه جانبه تاکید کردند.

العالم - جهان اسلام

وزرای امور خارجه عراق، مصر و اردن در حاشیه نشست های مقدماتی اجلاس سران کشورهای عربی در الجزائر دیدار کردند.

به گزارش اسپوتنیک، براساس بیانیه وزارت امور خارجه مصر، سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر، ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن و فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق در الجزائر با یکدیگر دیدار کردند.

وزرای امور خارجه سه کشور بر تداوم همکاری و هماهنگی در چارچوب سازوکار همکاری سه جانبه در راستای خدمت به منافع مشترک سه کشور و تقویت همکاری عربی تاکید کردند.

شکری، الصفدی و حسین، سطح دستاوردهای تیم های وزارتی سه کشور طی دوره گذشته در راستای تحقق انسجام استراتژیک را تحسین کردند.

آنها بر لزوم پیگیری پروژه های هدف گذاری شده و تسریع در اجرای آنها به منظور بهره بردن از حداکثر سود و منفعت و گسترش ظرفیت های اقتصادی تاکید کردند.

شکری و الصفدی بر تداوم حمایت مصر و اردن از عراق و امنیت و ثبات آن به عنوان عامل اساسی امنیت و ثبات منطقه و حفظ امنیت ملی عربی تاکید کردند.

دو طرف به همتای عراقی خود بابت تشکیل دولت عراق تبریک گفتند و نسبت به افزایش همکاری و هماهنگی در زمینه های مختلف ابراز امیدواری کردند.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد