اتهام ترکیه به گروه های مسلح کرد درمورد حمله موشکی به منطقه كاراكاميش در مرز سوریه

دوشنبه 30 آبان 1401
11:49
اتهام ترکیه به گروه های مسلح کرد درمورد حمله موشکی به منطقه كاراكاميش در مرز سوریه مقامات ترکیه اعلام کردند چهار موشکی که نیروهای کرد از شمال سوریه شلیک کردند، در منطقه ای زراعی در شهرستان كاراكاميش در اقلیم غازی عنتاب نزدیک مرز سوریه فرود آمده اند.  

العالم _ سوریه

خبرگزاری آناتولی به نقل از داوود غل فرماندار اقلیم غازی عنتاب اعلام کرد موشک های یاد شده از شرق رود فرات شلیک شدند.

داود غل با تاکید بر اینکه این موشک ها هیچ گونه خسارت یا تلفاتی بر جای نگذاشت، افزود نیروهای ترکیه در واکنش به این اقدام، منشأ آتش باری کردها را در هم کوبیدند.

این حمله موشکی با عملیات هوایی نیروهای ترکیه با نام «پنجه شمشیر» ضد مواضع کردها در شمال عراق و سوریه هم زمان شده است، حمله ای که بامداد یکشنبه آغاز شد.

وزارت دفاع ترکیه پیشتر از انهدام 89 موضع حزب کارگران کردستانی و کشتن شمار زیادی از افراد مسلح این حزب از جمله چند فرمانده آن در حملات هوایی پنجه شیر خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد