آسیب شدید تأسیسات نفتی سوریه از حملات ترکیه

پنج‌شنبه 10 آذر 1401
10:16
آسیب شدید تأسیسات نفتی سوریه از حملات ترکیه وزیر نفت سوریه اعلام کرد که حملات هوایی ترکیه در 10 روز پیش به شمال سوریه آسیب شدیدی به تأسیسات نفتی سوریه زده است.

العالم - سوریه

وزیر نفت سوریه اعلام کرد که حملات هوایی ترکیه در 10 روز پیش به شمال سوریه آسیب شدیدی به تأسیسات نفتی سوریه زده است.

به گزارش «روسیا الیوم»، «بسام طعمه»، وزیر نفت سوریه، در مصاحبه‌ای تلویزیونی تأکید کرد که حمله 10 روز پیش ترکیه یک کارخانه تولید گاز مایع را که تأمین‌کننده گاز استان حسکه بود تخریب کرده است.

وی افزود که همچنین چندین چاه نفت سوریه در مناطق شمالی از این حمله آتش گرفته که موجب آلودگی زیست‌محیطی شدید در منطقه شده است.

ارتش ترکیه 10 روز پیش مواضعی در شمال سوریه را هدف قرار داد و تأکید کرد که این حملات مواضع شبه‌نظامیان کرد را هدف قرار داده است.

نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) که کنترل منطقه را در اختیار دارند آنکارا را متهم کرده‌اند که زیرساخت‌های منطقه را عامدانه هدف حمله خود قرار داده است.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند