زندانیان سیاسی در مغرب اعتصاب غذا کردند

يکشنبه 20 آذر 1401
10:07
زندانیان سیاسی در مغرب اعتصاب غذا کردند همزمان با روز جهانی حقوق بشر، جمعیت دفاع از حقوق بشر مغرب اعلام کردند که زندانیان سیاسی در این کشور به اعتصاب غذای یک روزه بعنوان یک نماد اعتراضی دست زدند.

العالم - مغرب

به گزارش شبکه های اجتماعی در مغرب، جمعیت دفاع از حقوق بشر مغرب در اطلاعیه ای اعلام کرد: زندانیان سیاسی این کشور از عصر روز جمعه تا عصر روز شنبه ۹ و ۱۰ دسامبر (۱۸ - ۱۹ آذرماه) جاری دست به اعتصاب غذایی نمادین زدند تا به وضعیت خود در زندان های این کشور اعتراض کرده باشند.

در این بیانیه آمده است: محمد زیان، ‏توفیق بوعشرین، ‏سلیمان الریسونی، ‏عمر الراضی، ‏نور الدین العواج، ‏رضی بنعثمان و ‏محمد باعسو از جمله زندانیان شاخصی هستند که در این اعتصاب غذا شرکت داشتند.

این جمعیت همچنین خبر داده است که از کلیه شعب خود خواسته است تا برای اعتراض به وضعیت حقوق بشر در مغرب، اعضای خود را به خیابان ها فرابخوانند و اعتراضات خیابانی انجام دهند.

جمعیت دفاع از حقوق بشر مغرب همچنین خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی در بند این کشور و احترام حکومت مغرب به آزادی بیان و احزاب شده است.

این بیانیه همچنین با «محمد زیان» وکیل زندانی اعلام همبستگی کرده است. این وکیلی – به نوشته این بیانیه - بر اساس رای تجدیدنظر دادگاه به سه سال حبس قطعی محکوم شده است؛ در حالی که از حق دفاع از خود برخوردار نبوده و بازداشت وی نیز به صورت اهانت آمیز و مغایر با کرامت انسانی صورت گرفته است.

جمعیت دفاع از حقوق بشر مغرب تاکید کرده است که این وکیل زندانی باید آزاد شود و از حق محاکمه عادلانه برخوردار باشد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان