وزیر خارجه ترکیه: آماده همکاری با سوریه هستیم

سه شنبه 22 آذر 1401
00:46
وزیر خارجه ترکیه: آماده همکاری با سوریه هستیم مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه دوشنبه شب گفت که آنکارا آماده همکاری و گفت وگو با سوریه هست.

العالم-ترکیه

وزیر خارجه ترکیه افزود که این کشور آماده است تا در زمینه مبارزه با تروریسم، پیشبرد روند سیاسی سوریه و بازگشت آوارگان با طرف سوری همکاری کند.

چاووش اوغلو همچنین گفت که سرویس‌های اطلاعاتی سوریه و ترکیه در حال انجام مذاکراتی هستند.

وی افزود که در صورت جدی بودن دولت سوریه، آمادگی همکاری و گفت وگو با آنها را داریم.

پیش تر وزیر خارجه روسیه در سخنانی با تاکید بر ضرورت حل و فصل مشکلات میان سوریه و ترکیه از طریق گفت‌ وگو، از فراهم شدن مقدمات این گفت‌ وگو خبر داد.

خبرگزاری رویترز ۱۲ آذر در گزارشی مدعی شده بود: دمشق با تاکید بر لزوم خروج نیروهای نظامی ترکیه، پیشنهاد دیدار سران دو کشور در حضور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را رد کرده است.

رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد: دمشق معتقد است چنین دیداری در آستانه انتخابات سال آینده میلادی ترکیه به سود اردوغان تمام خواهد شد به خصوص اگر قصد ترکیه در مورد بازگرداندن ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار پناهنده سوری به کشورشان در آن مطرح شود.

پیشتر رئیس جمهور ترکیه از احتمال دیدار با همتای سوری خود خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم