حمایت اروپا از رژیم سعودی در نقض گسترده حقوق بشر!

سه شنبه 22 آذر 1401
11:39
حمایت اروپا از رژیم سعودی در نقض گسترده حقوق بشر! فعالان شبکه های اجتماعی تلاش های اروپا و فرانسه برای سرپوش گذاشتن بر پرونده حقوق بشر عربستان سعودی را دنبال کردند.

العالم - عربستان اشغالی

کشورهای غربی تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای خود را برای تداوم اغتشاش‌ها در ایران بسیج کردند اما با این اوصاف رسانه‌های همین کشورها در مقابل نقض گسترده حقوق بشر در عربستان سعودی سکوت کردند.

رئیس سازمان سعودی اروپایی حقوق بشر در یک نشست، مشارکت اروپا و فرانسه برای سرپوش گذاشتن بر پرونده حقوق بشر عربستان را فاش کرد.

عبدالحکیم الدخیل اظهار داشت: روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرده است که عربستان سعودی قصد داشت از شرکت گلف LIV برای بهبود دادن چهره حکام خود استفاده کند، اما این طرح به دلیل افزایش اتهامات نقض حقوق بشر شکست خورد.

حساب کاربری آکادمی جمال خاشقجی در توییتر نیز در همین رابطه نوشت: علیرغم گرایش دولت سعودی به گشایش اجتماعی و حمایت از آن، نقض گسترده حقوق بشر، آزادی‌های اجتماعی، آزادی رسانه‌ها و جنایات جنگی بین المللی در این سرزمین مشاهده شده است.

«ابراهیم علی» یکی از کاربران توییتر نیز نوشت: غرب در حالی شعار حمایت از حقوق بشر می دهد که عربستان و امارات را تا دندان مسلح کرد و چشمان خود را بر کشتار ظالمانه زنان و کودکان یمنی بسته است.

0% ...

آخرین اخبار

رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم