پروژه های تفریحی بن سلمان؛ شهرهای عربستان غرق در سیل

پنج‌شنبه 24 آذر 1401
09:12
در حالی که شهرهای عربستان سعودی در سیل غرق شده محمد بن سلمان ولیعهد این کشور میلیاردها دلار برای پروژه هایی به نام سرگرمی هزینه می کند که هیچ گرسنه ای را سیر نمی کند.

العالم – عربستان سعودی

به همین دلیل سعد الفقیه یک استاد دانشگاه سعودی به شدت از سیاست های بن سلمان انتقاد کرد. کاربران شبکه های اجتماعی نیز از وی حمایت کردند.

سعید بن ناصر الغامدی یک کاربر سعودی نوشت: از بزرگ‌ترین بلاها حکومت نادان بر دانا، ظالم قوی بر مظلومان ضعیف، خسیس بر سخاوتمند و فاسد بر صالح است.

کاربر دیگری به نام فواد ابراهیم نوشت: او می کشد، ظلم می کند، شکنجه می دهد، غارت، مصادره و ویران می کند.

حمید رزق یکی دیگر از کاربران سعودی اظهار نظر کرد: در صد سال گذشته، انگلستان و آمریکا با گسترش وهابیت تکفیری توسط آل سعود، جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده اند و در آغاز هزاره جدید نیز همین کشورها در تلاش برای گسترش هرزگی، فحشا و برهنگی از طریق آل سعود، هستند لذا فعالیت هیات تفریح سعودی، آغاز سناریوی انحطاط و انحراف امت است.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است


تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی


اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند