پامپئو: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای اسرائیل است

شنبه 26 آذر 1401
13:55
پامپئو: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای اسرائیل است وزیر خارجه پیشین ایالات متحده با اتهام‌زنی به ایران در خصوص توافق با ایران به دولت بایدن هشدار داد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای رژیم صهیونیستی دانست.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» در جریان سخنرانی در کنیسه شهرستان «پام بیچ» ایالت فلوریدا ضمن آن که «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده را یک «صهیونیست» خطاب کرد، بار دیگر در خصوص توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران هشدار داد.

پامپئو که در حال حاضر، شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ بعنوان نامزد جمهوری‌خواهان را بررسی‌ می‌کند، از سیاست‌های بایدن در قبال رژیم صهیونیستی و اوکراین حمایت کرد.

وی در ادامه در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه «نیویورک‌سان» بار دیگر اتهامات علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و از دولت بایدن برای پیگیری توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

پیش از این، پامپئو در گفت‌وگو با شبکه «فاکس نیوز» از تصمیم دولت بایدن برای ارسال موشک‌های پاتریوت به اوکراین برای مقابله با روسیه حمایت کرده و گفته بود این موشک‌ها بازدارندگی را در منطقه احیا می‌کند.

اظهارنظر پامپئو در نشستی درباره «آینده روابط آمریکا و اسرائیل» با «الیانا جانسون» گزارشگر سابق «نیویورک سان» که هم‌اکنون سردبیر روزنامه «واشنگتن فری بیکن» است، مطرح شد.

به گزارش فارس، دولت ترامپ علی‌رغم پایبندی جمهوری اسلامی به توافق هسته‌ای، به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» را به امید وادار کردن ایران به پذیرش توافق مورد قبول ایالات متحده در پیش گرفت که البته نتیجه‌ای در برنداشت و به پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران منتهی شد.

0% ...

آخرین اخبار

ژنرال عاصم منیر تهران را ترک کرد


رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره کاهش تنش‌ها در منطقه


وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر هند دیدار کردند


تماس تلفنی امیر قطر و ترامپ با محور کاهش تنش‌های منطقه‌ای


دیدار مجدد عاصم منیر با عراقچی


فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان دیدار کرد


شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است