یک مقام روس: آمریکا از جنگ اوکراین سود هنگفتی به چنگ آورده‌است

جمعه 2 دی 1401
14:47
یک مقام روس: آمریکا از جنگ اوکراین سود هنگفتی به چنگ آورده‌است یک مقام وزارت امورخارجه روسیه جنگ اوکراین را متضمن سودهای هنگفت برای صنایع دفاعی ایالات‌متحده دانست و در عین حال از بی‌توجهی کارشناسان آمریکایی به خطرات ورود واشنگتن به این جنگ ابراز تعجب کرد.

العالم - اروپا

به نقل از خبرگزاری تاس، «الکساندر دارچیف» مدیر دپارتمان آمریکای شمالی وزارت امور خارجه روسیه در گفت و گوی خبری اعلام کرد که جنگ اوکراین سودهای هنگفتی برای صنایع دفاعی ایالات متحده به همراه داشته است.

وی در مصاحبه ای با تاس تاکید کرد: دستاورد این سود هنگفت برای صنایع دفاعی آمریکا به دلیل درگیری ها در اوکراین علی‌رغم کشمکش‌های داخلی شدید است. هرچند تشکیلات سیاسی بر این عقیده هستند که جنگ تا آخرین اوکراینی سرمایه‌گذاری سودآوری برای امنیت آمریکا است.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: درحالیکه آمریکا به طور فزاینده ای درگیر جنگ در اوکراین می شود، تحلیلگران آمریکایی تجزیه و تحلیلی از خطرات ورود به این درگیری ها ارائه نمی دهند.

این دیپلمات با اشاره به همین عدم تجزیه و تحلیل ورود آمریکا به جنگ با اوکراین، چشم انداز نخبگان سیاسی آمریکا را که نشانگر منطق سیاسی آن است، اندک ارزیابی کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی