کرملین: اوکراین را تا حد چشمگیری خلع سلاح کردیم

جمعه 2 دی 1401
16:55
کرملین: اوکراین را تا حد چشمگیری خلع سلاح کردیم سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه پیش از رفتن به میز مذاکره اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین باید محقق شود، گفت سیاست آمریکا در این زمینه به‌شدت تحریک‌آمیز است.

العالم - اروپا

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (جمعه) گفت که پیشرفت قابل توجهی در دستیابی به هدف خلع سلاح اوکراین حاصل شده است.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «ما اظهارات زلنسکی در مورد حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین را شنیدیم، اما آنها بدون در نظر گرفتن واقعیت‌های فعلی بیان شده‌اند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره احتمال بازگشت روسیه و اوکراین به میز مذاکره نیز اظهار داشت: «هر اختلافی بر سر میز مذاکره حل و فصل می‌شود، اما ابتدا به تکمیل عملیات ویژه نظامی و دستیابی به اهداف آن نیاز است».

سخنگوی کرملین با بیان اینکه هیچ تماسی بین روسیه و آمریکا در مورد احتمال دیدار «ولادیمیر پوتین» و «جو بایدن» رؤسای جمهور دو کشور وجود ندارد، تاکید کرد: «واضح است که سیاست ایالات متحده به شدت تحریک‌آمیز است».

پسکوف با بیان اینکه بایدن و زلنسکی به نگرانی‌های روسیه بی‌توجهی می‌کنند، ادامه داد: «ایالات متحده به نبرد واقعی و غیرمستقیم با روسیه تا [مرگ] آخرین اوکراینی ادامه می‌دهد. ارسال تسلیحات به اوکراین باعث طولانی‌شدن رنج مردم این کشور می‌شود»

وی با بیان اینکه آمریکا و دیگر کشورها ارسال تسلیحات به اوکراین را ادامه می‌دهند تا مانع از حل و فصل سریع بحران شوند، گفت: «هیچ تماس واقعی برای صلح از سوی بایدن و زلنسکی وجود نداشت و هیچ هشداری در مورد بمباران ساختمان‌های مسکونی در دونباس هم داده نشد».

این مقام روس ضمن تاکید بر اینکه سامانه‌های پاتریوت و هر سلاح دیگری که در اختیار اوکراین قرار می‌گیرد، هدف قانونی برای نیروهای روسیه هستند، افزود: «گسترش فهرست تسلیحات غربی ارائه شده به اوکراین مانع دستیابی به اهداف عملیات نظامی روسیه نخواهد شد».

پیش از این نیز «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، اظهارات «جان کربی» مقام ارشد کاخ سفید درباره حق کی‌یف برای عملیات علیه شبه‌جزیره کریمه را نشانه دخالت واشنگتن در جنگ اوکراین دانست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد