سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در نیجریه برگزار شد

يکشنبه 11 دی 1401
17:42
سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در نیجریه برگزار شد در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار دل ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نشستی با عنوان «سردار سلیمانی قهرمان جهانی مقاومت»، با حضور شماری از مردم نیجریه در ابوجا برگزار شد.

العالم - آفریقا

در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار دل ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نشستی با عنوان «سردار سلیمانی قهرمان جهانی مقاومت» با حضور ده ها نفر از علاقمندان این شهید عزیز و تعدادی از سفرای مقیم در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در ابوجا برگزار گردید.

این نشست با پیام شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه آغاز شد. پس از آن «محمد علی بک» سفیر جمهوری اسلامی ایران برای حاضران در این مراسم سخنرانی کرد. شیخ ابراهیم زکزاکی در پیام خود اظهار داشت: سه سال است که ما این مجاهد بزرگ را که نماد مبارزه با تروریسم بود و شهادت او تروریست های واقعی را رسوا کرد، از دست داده ایم.

وی تاکید کرد: ایالات متحده آمریکا به خود می بالد که مسئولیت قتل او را بر عهده گرفته است. این به وضوح نشان می دهد که همه آنها پشت پرده فعالیت های تروریستی در خاورمیانه، به ویژه در عراق و سوریه بوده اند. جایی که مجموعه ای از گروه های تروریستی به نام های مختلف از جمله داعش گردهم جمع شده بودند.

وی افزود: بدون شک آنها با ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشتباه فاحشی مرتکب شده اند. اولاً خود را رسوا کردند و ثانیا با قتل او نام او را جاودانه ساختند.

در ادامه این نشست سفیر کشورمان نیز با اشاره به ترور ناجوانمردانه شهید سپهبد حاج سلیمانی به دست نیروهای آمریکایی اظهار داشت: چه کسی باور می کند شهید سلیمانی را که سمبل مبارزه با تروریسم و داعش بود با اتهام تروریست بودن به شهادت برسانند؟آن هم به دست کسانی که خودشان عامل ایجاد و گسترش داعش در خاورمیانه بودند.

سفیر کشورمان افزود: به کمک خداوند انتقام خون این شهید را از مرتکبین جنایتکار آن که آمریکایی ها هستند، گرفته خواهد شد.

در ادامه این مراسم تنی چند از اندیشمندان شیعی ، اهل سنت و مسیحی نیجریه در مطالبی کوتاه دیدگاه های خود را در مورد این شهید عزیز و تاثیرگذاری آن بر جهان اسلام بیان کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد