قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی پس از ۴۰ سال آزاد شد

پنج‌شنبه 15 دی 1401
09:43
قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی پس از ۴۰ سال آزاد شد نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی بامداد امروز کریم یونس اسیر فلسطینی را پس از 40 سال بازداشت در زندان‌های اشغالی آزاد کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

کریم یونس که قدیمی ترین اسیر فلسطینی است، در نخستین ساعات صبح امروز پنج شنبه پس از ۴۰ اسارت و به صورت ناگهانی و از پیش اعلام نشده از بند رژیم صهیونیستی آزاد شد.

وزارت امور اسرا و زندانیان فلسطین اعلام کرد که اشغالگران قصد داشتند با آزادی کریم یونس در نخستین ساعات صبح و در منطقه «رعنانا» در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و به دور از منزل خانوادگی در شهرک «عاره»، با هر گونه استقبال از این اسیر فلسطینی و راه افتادن مجالس شادی جلوگیری کنند.

حازم حسنین سخنگوی اداره اطلاع رسانی اسرای فلسطینی هم در این خصوص گفت: هدف از این شیوه آزادسازی کریم یونس توسط اشغالگران، جلوگیری از تجمعات و برگزاری هر گونه جشن آزادسازی پس از این همه سال اسارت بوده است و رژیم اشغالگر قبلاً نیز برای شیخ «رائد صلاح» از همین روش استفاده کرده بود.

کریم یونس، ششم ژانویه سال 1983 وقتی که یک دانشجو بود از سوی نظامیان صهیونیستی دستگیر و زندانی شد.

از «کریم یونس» به عنوان قدیمی ترین زندانی فلسطینی و قدیمی ترین اسیر جهان یاد می‌شد.

وی در هنگام دستگیری در سال 1983 یک دانشجو بود که به اتهام حمله به یک سرباز اسرائیلی در ارتفاعات جولان و به عنوان یکی از اعضای جنبش «فتح» به حبس ابد محکوم شد. بعدها حبس او به 40 سال کاهش یافت.

کریم یونس قرار بود بر اساس «پیمان صلح اسلو» با 20 زندانی فلسطینی دیگر در دهه 90 میلادی آزاد شود، اما مقام های صهیونیستی از آزادی او در آن زمان خودداری کردند.

یونس در زندان دو کتاب نوشته که «واقعیت های سیاسی در اسرائیل» در سال 1990 و دیگری «کشمکش سیاسی و توافق» (در سال 1993) نام دارد.

0% ...

آخرین اخبار

صلیب سرخ: ازسرگیری هرگونه عملیات نظامی علیه ایران میلیون‌ها غیرنظامی را تهدید می کند


کره شمالی ادعاهای سایبری آمریکا را رد کرد


یورش نظامیان اسرائیلی به الخلیل و بازداشت خبرنگار فلسطینی


استفاده سیستماتیک اسرائیل از حیوانات موذی علیه آوارگان در غزه


شکاف ترمیم‌ناپذیر میان واشنگتن و اروپا


نگرانی آمریکا از اختلاف عربستان و امارات


کابینه امنیتی اسرائیل درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد


تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ