افشای جزئیات جدیدی از تماس های رژیم صهیونیستی با سودان

سه شنبه 27 دی 1401
13:12
افشای جزئیات جدیدی از تماس های رژیم صهیونیستی با سودان محافل دیپلماتیک رژیم صهیونیستی جزئیات بیشتری از تماس های سری بین این رژیم با سودان را فاش کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

ایتمار ایخنر، خبرنگار سیاسی روزنامه یدیعوت احرونوت فاش کرد که تماس های سری بین تل آویو و خرطوم که از سال 2018 تا 2020 ادامه داشت در نهایت در فوریه 2020 به دیدار بین بنیامین نتانیاهو و عبد الفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیت سودان در انتبه، پایتخت اوگاندا انجامید.

این دیدار به هیچ توافقی درباره ایجاد روابط دیپلماتیک کامل بین دو طرف نینجامید کما اینکه هیچ وجه اشتراکی بین دو طرف وجود نداشت.

این خبرنگار در گزارش خود نوشت که دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آن زمان اعلام کرد که دو طرف درباره آغاز همکاری در زمینه فراهم کردن مقدمات سازش و عادی سازی روابط به توافق رسیده اند.

وی همچنین ادعا کرد که 8 ماه پس از این توافق، سودان قانون 63 ساله تحریم "اسرائیل" را لغو کرد و این تماسها به ایجاد توافق جدیدی با خرطوم برای بازگردان 12 هزار پناهجوی سودانی – که سال های گذشته به "اسرائیل" مهاجرت کرده بودند - به این کشور انجامید.

وی خاطرنشان کرد که امروزه روابط با سودان در کنار چند کشور آفریقایی دیگر، از اولویت های نتانیاهوست، هر چند که در سایه کابینه راستگرای افراطی و سیاست های ضد فلسطینی وزاری این کابینه و ارتکاب جنایت‌های روزافزون علیه شهروندان فلسطینی، بعید به نظر می رسد که نقشه های نتانیاهو برای از سرگیری این تماس ها با سودان چندان موفقیتی در پی داشته باشد. چرا که در چنین شرایطی سیاست گذاران خرطوم اگر بخواهند قدمی به سمت رژیم صهیونیستی بردارند، با خشم افکار عمومی در داخل این کشور رو به رو خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"