واکنش وزارت امور خارجه به اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد/ هتک حرمت به کتاب آسمانی یک و نیم میلیارد مسلمان، مصداق نفرت پراکنی است

شنبه 1 بهمن 1401
19:52
واکنش وزارت امور خارجه به اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد/ هتک حرمت به کتاب آسمانی یک و نیم میلیارد مسلمان، مصداق نفرت پراکنی است ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تداوم هتک حرمت قرآن کریم را در کشورهای اروپایی که این بار در سوئد رخ داد، قویا محکوم کرد.

العالم ـ ایران

کنعانی افزود، متأسفانه برخی کشورهای اروپایی همچون گذشته به بهانه واهی حمایت از آزادی بیان، دست عناصر افراط گرا و تندرو را در مسیر نفرت پراکنی علیه مقدسات و ارزش های اسلامی باز می گذارند و علی رغم شعارهای زیبای حقوق بشری، اسلام ستیزی و اسلام هراسی را در جوامع خود نهادینه می کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود؛ تکرار هتک حرمت به کتاب آسمانی یک و نیم میلیارد مسلمان، مصداق بارزی از نفرت پراکنی و ترویج خشونت علیه تمام مسلمانان است و اینگونه اقدامات هیچ نسبتی با آزادی بیان و عقیده ندارد.

کنعانی تاکید کرد؛ افکار عمومی جهان اسلام انتظار دارند دولت سوئد از تکرار این قبیل رفتارهای اسلام ستیزانه جلوگیری کرده و عاملان جریحه دار کردن احساسات مسلمانان را بی مجازات نگذارد.

در همین زمینه مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه نیز اعلام کرد: آنکارا سفیر سوئد را در اعتراض به سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم احضار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد