گروسی: ایران تاکنون هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است

چهارشنبه 5 بهمن 1401
21:55
گروسی: ایران تاکنون هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی تاکید کرد که ایران تا بدین لحظه هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است.

العالم - به نقل از سی ان ان، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه با طرح ادعای اینکه تهران تاکنون مواد لازم را برای ساخت "چندین سلاح‌ هسته‌ای" انباشته است عنوان کرد که تلاش‌ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای باید بار دیگر آغاز شود.

گروسی در ادامه عنوان کرد که ایران تاکنون سلاح هسته‌ای نساخته است و غرب باید تلاش‌های خود برای ممانعت از ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران را دوبرابر کند.

وی گفت: از اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 90 درصد می‌توان برای ساخت سلاح استفاده کرد. ایران 70 کیلوگرم اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 60 درصد و 100 کیلوگرم اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 20 درصد در اختیار دارد.

ادعای تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای درحالی تکرار می‌شود که مقامات ایران بارها تاکید کرده‌اند تولید و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای، جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود