آمریکا یک کاروان حامل تسلیحات به پایگاه‌های خود در سوریه ارسال کرد

چهارشنبه 5 بهمن 1401
22:25
آمریکا یک کاروان حامل تسلیحات به پایگاه‌های خود در سوریه ارسال کرد خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که آمریکا یک کاروان حامل تسلیحات و مهمات به پایگاه‌های خود در شمال شرق سوریه ارسال کرده است.

العالم - سوریه

منابع رسمی سوریه، شامگاه امروز (چهارشنبه)، خبر دادند که آمریکا در راستای اشغال خاک سوریه و سرقت منابع این کشور با همکاری شبه‌نظایان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (اس‌دی‌اف) سلاح و مهمات به پایگاه‌های خود در شمال شرق سوریه وارد کرده است.

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی این کشور، یک کاروان متشکل از ۴۰ خودروی آمریکایی که بیشترشان کامیون‌های حامل سلاح و مهمات بودند، با اسکورت خودروهای زرهی وارد پایگاه اشغالگران در شهر الشدادی از توابع استان حسکه شدند (شمال شرق سوریه).

منابع مذکور اشاره کردند که این کاروان همزمان با پرواز بالگردهای آمریکایی از طریق جاده «الخرافی» به سمت جنوب استان حسکه حرکت کرده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع سوری طی هفته‌های گذشته از حملات پهپادی و راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه خبر دادند که مهم‌ترین این حملات مربوط به پایگاه «التنف» در جنوب شرق سوریه بود.

منابع نزدیک به معارضان سوریه، روز جمعه هفته گذشته، از حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی التنف در جنوب شرق سوریه خبر دادند.

ساعاتی بعد، ارتش آمریکا با انتشار بیانیه‌ای حمله به مقر نظامیان اشغالگر خود در التنف سوریه را تایید کرد. آمریکا اعلام کرد که سه پرنده بدون‌سرنشین پایگاه نیروهای این کشور در سوریه را هدف قرار دادند.

ارتش آمریکا مدعی شد که هیچ یک از نظامیانش در این حمله آسیب ندیدند و دو فروند از این پهپادها با شلیک پدافندی نیروهای ائتلاف ساقط شدند. با این حال در ادامه این بیانیه اشاره شد که پهپاد سوم به محوطه پایگاه اصابت کرد و دو نفر از نیروهای موسوم به ارتش آزاد سوریه مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد