2 کشته و حداقل 7 زخمی در پی حمله با چاقو در قطاری در آلمان

پنج‌شنبه 6 بهمن 1401
07:00
2 کشته و حداقل 7 زخمی در پی حمله با چاقو در قطاری در آلمان پلیس آلمان می‌گوید شخصی مسلح با چاقو داخل قطاری که از مبدأ کیل به مقصد هامبورگ در حرکت بود، به مسافران حمله کرده که در پی آن ۲ نفر کشته و حداقل ۷ تن دیگر مجروح شدند.

العالم - اروپا

رسانه‌های آلمانی شامگاه از وقوع حمله‌ای با سلاح سرد داخل یک قطار در شمال این کشور خبر دادند.

پلیس آلمان می‌گوید شخصی مسلح با چاقو داخل قطاری که از مبدأ کیل به مقصد هامبورگ در حرکت بود، به مسافران حمله کرده که در پی آن ۲ نفر کشته و حداقل ۷ تن دیگر مجروح شدند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مسئولان ایالت شلسویگ-هولشتاین در مرز دانمارک ادعا می‌کنند ضارب یک فلسطینی ۳۳ ساله است که حین عملیات بازداشت مجروح شده و اکنون در بیمارستانی در حال مداوا قرار دارد.

منابع درمانی آلمانی می‌گویند حال سه نفر از مجروحان این واقعه وخیم است.

پلیس این کشور می‌گوید هنوز اطلاعاتی درباره انگیزه این حمله وجود ندارد اما انگیزه سیاسی را رد کرده و در حال بررسی همه گزینه‌ها هستند.

رسانه‌های محلی هم گزارش دادند که در پی عملیات پلیس در راه‌آهن بین دو شهر کیل و هامبورگ، حرکت قطارها لغو شده است.

برخی منابع اطلاعاتی نیز می‌گویند اروپا شب خونینی را پشت سر گذاشته و با توجه به وقوع دو حمله با سلاح سرد در آلمان و اسپانیا، تدابیر امنیتی باید تشدید شود.

همزمان با این حمله در آلمان، پلیس اسپانیا نیز با اعلام خبر کشته و زخمی شدن ۵ نفر در حمله فردی مسلح به قداره به دو کلیسا، گفت که تحقیقات درباره تروریستی بودن این حادثه آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی