موافقت اولیه کنست با پیش‌نویس قانون سلب تابعیت اسرای فلسطینی

سه شنبه 11 بهمن 1401
11:30
موافقت اولیه کنست با پیش‌نویس قانون سلب تابعیت اسرای فلسطینی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در شور اولیه پیش‌نویس قانون سلب تابعیت اسرای فلسطینی را تصویب کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، کنست رژیم صهیونیستی در اولین شور پیش‌نویس قانونی در زمینه لغو تابعیت یا اقامت هر اسیر فلسطینی را تصویب کرد که از تشکیلات خودگردان فلسطین حقوق دریافت می‌کند.

طبق این گزارش، ۸۹ نماینده با این پیش‌نویس موافقت کردند و هشت نماینده نیز مخالفت خود را با تصویب چنین قانونی اعلام کردند.

طبق این پیش‌نویس قانون، وزیر امور داخلی باید لغو تابعیت و اخراج اسرای فلسطینی که از تشکیلات خودگردان فلسطین حقوق دریافت کرده‌اند را ظرف ۱۴ روز تأیید کند و وزیر دادگستری نیز باید ظرف هفت روز این تصمیم را تأیید کند.

همچنین دادگاه باید ظرف ۳۰ روز آن را تأیید کند تا لازم الاجرا شود.

بر اساس این پیش نویس قانون، هر اسیری که به اجرای عملیات موسوم به "ضد صهیونیستی" متهم شده و حکم زندان برایش صادر و برای وزیر امور داخلی ثابت شود که از تشکیلات خودگردان حقوق و تسهیلات دریافت کرده، به عنوان شخصی شناخته می‌شود که تابعیت خود را کنار گذاشته یا از مجوز اقامت دائم خود صرف نظر کرده است. شخص مذکور پس از پایان دوره محکومیتش، به مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان یا نوار غزه تبعید خواهد شد.

این پیش‌نویس برای تبدیل شدن به قانون باید دو نوبت دیگر نیز در کنست به رای گذاشته شود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش ها از وقوع آتش‌سوزی در پالایشگاهی در جنوب بغداد


کشف میدان گازی عظیم در جنوب استان فارس


نسخه جریان حکمت ملی برای ثبات عراق؛ تحویل سلاح گروه‌های مسلح به نهاد رسمی حشد الشعبی


وزیر امور خارجه: تحریم‌های اقتصادی آمریکا راه به جایی نمی‌برد


تداوم حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


پزشکیان: دولتمردان شهید در سپهر نظام حکمرانی ایران جاودانه خواهند ماند


بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست


تداوم ویرانگری ارتش اشغالگر در جنوب لبنان


سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است


نخست وزیر کانادا: آمریکا به ما حمله کرد/ ما در جنگ تجاری هستیم