مردم الحدیده : هویت ایمانی ما مایه افتخار ما و فلسطین آرمان ما است

جمعه 14 بهمن 1401
22:50
مردم الحدیده : هویت ایمانی ما مایه افتخار ما و فلسطین آرمان ما است در نواحی مختلف استان الحدیده یمن پس از نماز جمعه امروز تجمعاتی با عنوان «هویت ایمانی ما مایه سرافرازی ما و فلسطین آرمان ماست» برگزار شد.

العالم - یمن

شرکت کنندگان از نواحی مختلف استان الحدیده یمن در این مراسم، پایبندی خود را به «هویت ایمانی» که مایه مباهات همه مردم آزاده یمن است، اعلام و با آن تجدید عهد کردند.

یمنی ها فلسطین را مسئله محوری برای همه آزادگان و دفاع از آرمان ها و حفظ مقدسات را حق مسلم فلسطینیان دانستند. همچنین از حاکمان و ملت های عرب خواستند که به ناسیونالیسم خود و دین اسلام افتخار کنند و از غفلتی که موجب رسوایی و ننگ همه ملت شده است، دوری گزینند.»

در سخنرانی‌های ایراد شده در این مراسم به توطئه‌ها و نقشه‌هایی که ایمان و دین ملت را هدف قرار می‌دهند، پرداخته شد.
همچنین به این نکته اشاره شد که این توطئه‌های دشمن، مستلزم تقویت ارتباط مردم با کتاب خدا و رسول اکرم (ص) برای اصلاح اوضاع فعلی امت و وحدت میان اجزاء پراکنده و متفرّق آن است.

این سخنرانی‌ها به معانی عمیق و مفاهیم احیای جمعه های ماه مبارک رجب پرداخته شد که تقویت کننده هویت ایمانی مردم یمن و مشخصه بارز آنها است؛ در این راستا کلام حضرت مصطفی (ص) به عنوان مدال افتخاری برای آنها می درخشد که فرمودند: «الْإِيمَانُ يَمَانٍ وَالْحِكْمَةُ يَمَانِيَةٌ.» (ایمان یمانی و حکمت یمانی است).

در بیانیه‌های منتشر شده از سوی شرکت کنندگان از ملت‌های عرب و اسلام خواسته شده است که از وضعیت ذلت‌آمیز فعلی خارج شوند، با قاطعیت نیروهای خود را بسیج نمایند و برای حمایت از مردم فلسطین در آزادسازی سرزمین‌هایشان و تأسیس کشور فلسطین با پایتختی قدس شریف تلاش کنند.

در این بیانیه‌ها سکوت شرم‌آور اکثر رژیم‌های عربی در قبال جنایات دشمن صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مقدسات اسلام و گام‌های برخی سران کشورهای سازشکار عربی جهت عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی محکوم شد.»

همچنین پیامی خطاب به ملت های کشورهای سازکار مبنی بر اهمیت حمایت از ملت فلسطین و آرمان عادلانه آنها ایراد گردید.

در این بیانیه ها آمده است: «مردم الحدیده علی رغم اقدامات تجاوزکارانه دشمن و محاصره، همچنان در کنار ملت فلسطین و آرمان عادلانه آنها ایستاده اند و فلسطین آرمان اول و محوری این ملت است».

مردم الحدیده تاکید کردند: اتحاد برای حمایت از مقاومت در کشورهای منطقه تنها گزینه تقویت پایداری ملت فلسطین و حمایت از مبارزات آنها تا آزادی سرزمین‌هایشان و بیرون راندن اشغالگران صهیونیست است.

در این بیانیه ها شرکت کنندگان خواستار «تداوم احیای هویت ایمانی، انجام فعالیت های ریشه ای در این زمینه، ترویج فرهنگ قرآنی و افزایش برنامه ها و فعالیت های فرهنگی برگرفته از کتاب الله» شدند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم