بورل: در نشست گروه ۲۰ پیشرفت اندکی حاصل شد

جمعه 12 اسفند 1401
18:14
بورل: در نشست گروه ۲۰ پیشرفت اندکی حاصل شد جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به گفت‌وگوی آمریکا و روسیه در نشست گروه ۲۰ در دهلی نو، گفت: پیشرفت چندانی بدست نیامد، اما همین دستاورد از هیچی بهتر است.

العالم-اروپا

«جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز جمعه گفت که در نشست گروه ۲۰ که شاهد گفت و گوی کم سابقه آمریکا و روسیه بود، پیشرفت چندانی در دیپلماسی با مسکو رقم نخورد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا دیروز پنجشنبه با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود در دهلی نو دیدار کرد و او را به دلیل حمله به اوکراین تحت فشار قرار داد.

بورل خاطرنشان کرد: لاوروف زمانی که کشورهای غربی روسیه را مورد انتقاد قرار دادند، بر خلاف نشست سال گذشته وزرای امور خارجه گروه ۲۰ در بالی، در محل جلسه باقی ماند.

وی در ادامه افزود: این بار دستکم لاوروف ماند و گوش داد. این یک پیشرفت هرچند کوچک، اما مهم است و فکر می کنم از هیچی بهتر است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: ما باید راه‌های گفت و گو را حفظ کنیم و یا اگر حرف نمی زنیم، دستکم گوش دهیم.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، لاروف در این نشست اندکی بعد از اظهارنظر مقامات غربی، کشورهای اروپایی و آمریکایی را متهم کرد که کشورهای در حال توسعه را تحت فشار قرار می دهد تا به مقابله با روسیه روی آورند.

وی گفت: دوستان غربی ما در میکروفن ها فریاد می زدند، روسیه باید...! روسیه باید...! روسیه باید...!

ویزر امور خارجه افزود: بلینکن و دیگر رهبران غربی در سفرهای خود به کشورهای سراسر جهان بر این موضوع تاکید دارند که روسیه باید متحمل شکستی استراتژیک شود.

نشست گروه ۲۰ در نهایت بدون یک بیانیه مشترک به پایان رسید، اما هند در بیانیه ای خاطرنشان کرد روسیه و چین در مورد خروج مسکو از اوکراین اختلاف نظر دارند.

«ملانی جولی» وزیر امور خارجه کانادا در واکنش به این بیانیه آن را به لحاظ دیپلماسی با ارزش دانست و گفت: اینکه هند بگوید روسیه و چین تنها کسانی بودند که به اجماع نرسیدند، خود یک پیام است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان