آمریکا باز هم نفت سرقتی از سوریه را به عراق قاچاق کرد

شنبه 13 اسفند 1401
17:02
آمریکا باز هم نفت سرقتی از سوریه را به عراق قاچاق کرد منابع رسمی سوریه گزارش دادند که نیروهای آمریکایی ده‌ها تانکر حامل نفت سرقتی از سوریه را به پایگاه‌های خود در عراق قاچاق کرده‌اند.

العالم - آمریکا

نظامیان آمریکایی، امروز (شنبه)، محموله جدیدی از نفت سوریه را از میدان‌های منطقه «الجزیره» به پایگاه‌های خود در عراق قاچاق کردند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی در سوریه گزارش داد که یک کاروان متشکل از ۲۳ کامیون سرپوشیده و تانکرهای پرشده با نفت سرقتی، از سوریه وارد عراق شده است.

طبق این گزارش،‌ این کاروان آمریکایی از گذرگاه غیرقانونی «المحمودیه» در منطقه «الیعربیه» وارد خاک عراق شده است. منابع مذکور همچنین خبر دادند که ۳۴ خودروی دیگر از جمله چندین کامیون و تانکرهای بارگیری شده با نفت سرقتی از سوریه از گذرگاه غیرقانونی «الولید» در الیعربیه وارد عراق شده‌اند.

ارتش آمریکا در تاریخ بیست و هفتم ماه فوریه گذشته نیز نفت سرقتی از منطقه الجزیره سوریه را به عراق قاچاق کرده بود. خبرگزاری سوریه در این خصوص گزارش داده بود که نیرهای آمریکایی ۳۴ تانکر حامل نفت را به پایگاه‌های خود در عراق قاچاق کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد