اعتراضات گسترده و بسته شدن خیابان‌ها در سرزمین های اشغالی

پنج‌شنبه 25 اسفند 1401
22:12
اعتراضات علیه طرح کابینه نتانیاهو برای تضعیف قوه قضاییه همچنان ادامه دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار العالم، سازمان دهندگان اعتراضات اعلام کردند که اقدامات اعتراضی تشدید شده اند و تظاهرات کنندگان خیابان ها و چهارراه ها را مسدود نموده اند؛ همچنین راهپیمایی ها و تظاهراتی را در ده ها نقطه در سراسر سرزمین های اشغالی از جمله در مقابل سفارت های ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان در تل آویو و مکان های مرکزی شهر سازماندهی خواهند کرد.

تظاهرات کنندگان جاده ساحلی بین حیفا و تل آویو را به سمت جنوب و نیز یک تقاطع در خیابان شماره 40 در جنوب منطقه اشغالی را بستند. دانشجویان دانشگاه تل آویو در قسمت ورودی محوطه دانشگاه حصار کشیده اند.

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از پلیس خواسته است که به هر قیمتی از بسته شدن بزرگراه «ایالون» توسط معترضان جلوگیری کند تا اعتراضات به عنوان «تصویر پیروزی» قلمداد نشود؛ بن گویر بر ممانعت از بسته شدن ایالون تاکید کرد حتی اگر این مانع شدن به درگیری بین معترضان و نیروهای پلیس منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق