وزیر کشور جدید تونس معرفی شد

شنبه 27 اسفند 1401
10:51
وزیر کشور جدید تونس معرفی شد رئیس جمهوری تونس در حکمی «کمال الفقی» را به عنوان وزیر کشور منصوب کرد.

العالم ـ تونس

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ریاست جمهوری تونس امروز (شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد که «قیس سعید» رئیس جمهور تونس در حکمی کمال الفقی را به جای «توفیق شرف الدین» به عنوان وزیر کشور منصوب کرد. وی تحصیل کرده رشته حقوق است و ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۱ ،قیس سعید او را به عنوان والی تونس منصوب کرده بود.

توفیق شرف الدین که از دانشجویان سابق قیس سعید در دانشگاه سوسه و مورد اعتماد وی بود، روز گذشته (جمعه) استعفای خود را اعلام کرد.

وی در گفت وگو با خبرنگاران اعلام کرد که به دلایل شخصی استعفا داده و قیس سعید، شرایط او را درک و با استعفایش موافقت کرده است.

رئیس جمهور تونس از ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۱ (سوم مرداد ۱۴۰۰) مجموعه‌ای از اقدام‌های فوق‌العاده را اتخاذ و با اعلام لغو اختیارات پارلمان، رفع مصونیت نمایندگان، انحلال هیات نظارت بر قانون اساسی و سپس انحلال پارلمان این کشور، بن بست سیاسی شدیدی در تونس ایجاد کرد که با موجی از مخالفت‌ها و اعتراض‌های احزاب و جریان‌های سیاسی به ویژه جنبش النهضه به رهبری راشد الغنوشی این کشور رو به رو شد ، آنها این اقدامات را یک «کودتای تمام عیار» به شمار می‌آورند.

مخالفان سعید وی را به کودتا علیه دستاوردهای دموکراتیک قیام سال ۲۰۱۱ میلادی که به برکناری «زین العابدین بن علی» دیکتاتور (رئیس جمهور وقت) تونس منجر شد متهم می‌کنند اما سعید می‌گوید که اقداماتش قانونی و برای نجات تونس از بحران سیاسی طولانی مدت ضروری است.

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت