ورود کاروان جدید اسرای یمنی به صنعا

دوشنبه 28 فروردين 1402
17:43
ورود کاروان جدید اسرای یمنی به صنعا منابع خبری بعد از ظهر امروز (دوشنبه) از ورود گروه جدیدی از اسرای آزاد شده یمن به صنعا خبر دادند.

العالم ـ یمن

شبکه المسیره گزارش داد که گروه جدیدی از اسرای یمن متشکل از ۱۰۴ اسیر پس از آزادی از زندان‌های عربستان بعد از ظهر امروز توسط هواپیمای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ وارد صنعا شدند.

صبح امروز نیز کمیته بین المللی صلیب سرخ اعلام کرد که عربستان سعودی در اقدامی یکجانبه، سه روز پس از تبادل همزمان اسرا بین طرف های درگیر در جنگ یمن، تعدادی از اسیران این کشور را آزاد کرد.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ افزود که ۴۸ اسیر یمنی را از فرودگاه بین‌المللی «ابها» در عربستان به صنعا پایتخت یمن منتقل کرده است.

این اقدام یک جانبه سه روز پس از تبادل همزمان اسرا بین طرف‌های سعودی و یمنی و مبادله سازمان‌یافته اسیران در بحبوحه تلاش‌های دیپلماتیک برای ادامه آتش بش و فراهم کردن زمینه صلح انجام گرفته است.

پیشتر در چارچوب توافق مبادله اسرا در ماه مبارک رمضان، عملیات آزادی ۷۰۶ نفر از اسرای یمنی در ازای آزادی ۱۸۱ اسیر از طرف مقابل از جمله سعودی ها، سودانی‌ها و اتباع دیگر کشورها روز یکشنبه پایان یافت.

طرف‌های درگیر در جنگ یمن در مذاکرات ماه گذشته در ژنو سوئیس توافق کرده بودند که ۸۸۷ اسیر را طی سه مرحله آزاد کنند

0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم