العالم ـ ایران ـ سیاسی
«ناصر کنعانی» روز پنجشنبه در واکنش به تکرار مواضع مداخله جویانه برخی مقامات آلمان متعاقب تایید حکم قضایی و قانونی صادره در یک دادگاه ایرانی نسبت به یک تروریست و رهبر یک گروهک تروریستی شناخته شده، گفت: اینگونه مواضع نه تنها تلاش برای جلوگیری از اجرای عدالت است، بلکه عملا موجب «تشویق تروریستها» و نیز «ترویج تروریسم» در سراسر جهان خواهد بود و لذا انتظار میرود این دسته از مقامهای دولت آلمان بیدرنگ به عملیات تشویق تروریستها و ترویج پدیده شوم تروریسم پایان دهند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: از مدعیان مبارزه با تروریسم انتظار میرود چنانچه برای اجرای عدالت درباره تروریستها با ایران همکاری نمیکنند، دستکم با رفتار و کردار خود در پی اعطای پاداش به تروریستهای کودککش نباشند.
کنعانی تصریح کرد: ملت ایران انتظار دارد تا دولت آلمان اقدامات خود طی پانزده سال گذشته برای اجرای عدالت در قبال جنایتکاری که فقط در یکی از جنایتهای خود جمع زیادی از جمله دو برادر نوجوان (علیرضا؛ چهارده ساله و عرفان؛ یازده ساله) را در حسینیه سیدالشهدای شیراز ترور کرد، بیان کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان ساخت: تلاش برای مانعتراشی در مسیر اجرای عدالت علیه تروریستهای کودککش، از مصادیق برجسته نقض حقوق بشر است و ناقض حقوق بشر نمیتواند مدعی حقوق بشر باشد.
کنعانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مسیر مقابله با تروریسم و اجرای عدالت در قبال تروریستها از هیچ کس اجازه نخواهد گرفت و معتقد است اظهارات مداخله جویانه و مستبدانه برخی مقامهای آلمانی در قبال حکم قضائی صادره در یک دادگاه ایرانی نسبت به یک تروریست نشاندار، مصداق بارز حمایت از تروریسم و دخالت در امور داخلی ایران است و البته جمهوری اسلامی ایران اینگونه مداخله جویی ها را برنمیتابد.
سخنگوی وزارت امور خارجه دولت آلمان را به لزوم پایبندی به اصل برابری حاکمیتی، احترام متقابل و نیز اجتناب از رفتار احساسی توصیه کرد.
حکم اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر تایید شد
خاطرنشان می شود که دیوان عالی کشور دیروز (چهارشنبه/ 6 اردیبهشت 1402) اعلام کرد که دادنامه جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر به استناد بند الف ماده ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری در دیوان عالی کشور ابرام شد. و بدین ترتیب حکم اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر در دیوان عالی کشور تایید شده است.
اتهامات جمشید شارمهد که براساس کیفرخواست صادره در جلسات دادگاههای گذشته قرائت شد، افساد فی الارض از طریق هدایت و رهبری گروه تروریستی تندر، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی، بمب گذاری در حسینیه شیراز مورخه ۲۴ فروردین سال ۱۳۸۷ که موجب به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن بیش از ۳۰۰ نفر شد، بمب گذاری در دهانه تونل سد سیوند در شیراز و برنامه ریزی و طراحی جهت ترور مسئولین، برنامه ریزی و ساخت بمب جهت انفجار در کتابخانه و حوزه علمیه آیتالله گلپایگانی (ره) در قم که منجر به آتشسوزی در هتل جهان تهران شد، انفجار در کفشداری حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و به هلاکت رسیدن تروریست بیژن عباسی در ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ است.
همچنین انفجار دکل صدا و سیمای شیراز، انفجار بمب صوتی در پالایشگاه آبدانان ایلام، تحریق پالایشگاه شاهرود، افشای اطلاعات طبقه بندی شده مختصات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتباط و همکاری با افسران اطلاعاتی دولت متخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی، تامین مالی اقدامات تروریستی در ایران به مبلغ بیش از ۳۰ هزار دلار، برنامه ریزی و طراحی انفجار لولههای انتقال نفت بندر گناوه، برنامه ریزی به قصد ترور یکی از مقامات محلی شهرستان مریوان، برنامه ریزی به قصد بمب گذاری در سرکنسول گری روسیه در رشت، برنامه ریزی به قصد بمب گذاری در مصلی رشت حین برگزاری نماز جمعه، طراحی و برنامه ریزی به قصد ترور استاندار وقت گیلان، طراحی و برنامه ریزی به قصد مسموم کردن آب شرب شهر مقدس قم از دیگر اتهامات سرکرده گروهک تند بود.
برنامه ریزی به قصد انفجار در حرم مطهر حضرت معصومه (س)، برنامه ریزی به قصد بمب گذاری در حوزه علمیه امامزاده شاه فیض شیراز، برنامه ریزی به قصد بمب گذاری در مسجد دانشگاه شیراز، برنامه ریزی به قصد بمب گذاری در سرویسهای حمل و نقل پرسنل سپاه و بسیج، برنامه ریزی به قصد ترور امام جمعه وقت شیراز، برنامه ریزی به قصد سرقت مسلحانه از بانکها و صرافیها، برنامه ریزی به قصد انفجار در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، برنامه ریزی به قصد انفجار در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی در شهرری، برنامه ریزی به قصد عملیات تروریستی در مجلس شورای اسلامی و برنامه ریزی جهت انفجار در وزارت امور خارجه و طراحی ۳۰ اقدام دیگر که با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) خنثی شد هم از جمله اتهامات جمشید شارمهد بود.