جشن پیروزی مردم غزه پس از اعلام توافق آتش‌بس

يکشنبه 24 ارديبهشت 1402
01:44
جشن پیروزی مردم غزه پس از اعلام توافق آتش‌بس منابع خبری شنبه شب اعلام کردند، مردم غزه پس از اعلام توافق آتش‌بس بین نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمده و جشن پیروزی گرفتند.

العالم-فلسطین
مردم غزه پس از اعلام آتش بس بین نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند و جشن پیروزی گرفتند.
اهالی غزه در اردوگاه جبالیا نیز با سر دادن شعارهایی، پیروزی عملیات «انتقام آزادگان» نیروهای مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی را جشن گرفتند.
بر اساس این گزارش، فلسطینیان ساکن اردوگاه آوارگان «نهر البارد» واقع در شمال لبنان نیز پس از اعلام آتش بس به خیابان آمدند و پیروزی مقاومت در غزه را جشن گرفتند.
منابع خبری شنبه شب از آغاز اجرای توافق آتش‌بس در ساعت ۲۲ به وقت محلی بین نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی با میانجیگری مصر خبر دادند.
این در حالی است که دقایقی پیش از آغاز اجرای توافق آتش بس، نیروهای مقاومت فلسطین تل آویو و شهرک‌های صهیونیستی غلاف غزه را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

در همین رابطه الجزیره گزارش داد، تنها دقایقی پس از زمان آغاز اجرای توافق آتش بس، آژیر خطر حملات موشکی در شهرک‌های صهیونیستی غلاف غزه به صدا درآمد.
محمد الهندی از رهبران جنبش جهاد اسلامی به الجزیره گفت: توافق آتش بس شامل توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان، افراد و منازل است.
الهندی افزود: رژیم اسرائیل در این دور از تشدید تنش ساختمان‌های غیرنظامی را هدف قرار داد و پاسخ ما دفاع از خود بود.
وی اضافه کرد: ما نقاط قوت و توانایی‌هایی داریم که به ما امکان می‌دهد با حملات مقابله کنیم و ضمانت واقعی اتحاد ما در برابر (رژیم) اسرائیل است.
ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرد، گروه‌های فلسطینی تاکنون یک هزار و ۲۳۴ موشک از غزه به سوی اهداف اسرائیلی شلیک کرده‌اند و ارتش این رژیم نیز از ابتدای تحولات اخیر تاکنون به ۳۷۱ هدف در غزه حمله کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی اضافه کرد: از مجموع یک هزار و ۲۳۴ موشک شلیک شده توسط گروه‌های فلسطینی، ۹۷۶ موشک از مرز غزه عبور کرده و وارد سرزمین‌های اشغالی شده است.

پیشتر رسانه‌های عبری‌زبان اعتراف کرده بودند که جنبش جهاد اسلامی با پرتاب یک هزار و ۲۰۰ موشک، دو میلیون اسرائیلی را به پناهگاه‌ها فرستاد و زندگی آنها را مختل کرده است.
«جاکی حوجی» کارشناس امور عربی رادیو ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت: اگر تشدید تنش‌ها تا جمعه آینده (موعد راهپیمایی پرچم‌ها) ادامه یابد و قبل از آن به آتش بس نرسیم، غزه و الاقصی ممکن است با هم متحد شوند.
وی اذعان کرد: این یک دستاورد برای جهاد اسلامی و یک مشکل برای (رژیم) اسرائیل خواهد بود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


پربیننده ترین خبرها