گزارش العالم:انتخابات ترکیه؛ نقطه عطف مهم در تاریخ دموکراسی این کشور

يکشنبه 24 ارديبهشت 1402
19:48
شهروندان ترکیه امروز در همه استان های ترکیه به پای صندوق های رای رفتند تا در انتخابات عمومی شرکت کنند.

العالم ترکیه

بر اساس آمار رسمی، شمار افراد واجد شرایط رأی دادن در 87 حوزه انتخابی افزون بر 64 میلیون نفر بوده است.

به گفته اداره عالی انتخابات ترکیه، این کشور تمام اقدامات لازم را برای فرایند رای‌گیری انجام داده ، و تاکید کرد این انتخابات نقطه عطفی مهم در تاریخ دموکراسی ترکیه است، زیرا شاهد مشارکت بزرگترین احزاب سیاسی کشور است.

انتخابات ترکیهچنگور گنجور تنرفاردی، وکیل حزب جمهوری خواه خلق به شبکه العالم گفت: «انتخابات این بار مهم ترین انتخابات در تاریخ معاصر ترکیه برای بازگشت آزادی و دموکراسی محسوب می شود.

تمهیدات انجام شده شامل توزیع کارت های انتخاباتی در مرکز رای گیری و آمادگی برای مقابله با هرگونه حمله الکترونیکی مورد انتظار یا قطع ناگهانی برق و غیره بود.

فضایی از تنش، تشویش و انتظار در شعب اخذ رای در تمام استان های ترکیه مشهود است ، این در حالی است که شهروندان ترکیه همه توجهشان به صندوقها است تا مناسب ترین نامزد انتخاب شود.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد