برای مقابله با تعرض صهیونیست ها در راهپیمایی پرچم؛

حماس همه فلسطینی ها را به آماده باش و استقرار در مسجد الاقصی فراخواند

پنج‌شنبه 28 ارديبهشت 1402
11:54
حماس همه فلسطینی ها را به آماده باش و استقرار در مسجد الاقصی فراخواند سخنگوی حماس گفت نبرد ما با رژیم صهیونیستی بر سر هویت مسجد الاقصی است و همچنان ادامه دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

عبد اللطیف قانوع، سخنگوی حماس در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد: "به رژیم صهیونیستی اجازه نمی دهیم به بهانه راهپیمایی پرچم شهرک نشینان یا حملات مکرر آنها، نقشه های خود را برای دست اندازی بر مسجد الاقصی عملی کند."

وی خاطرنشان کرد که حمایت رژیم صهیونیستی از تحرکات گروه های افراطی صهیونیست و راه انداختن راهپیمایی پرچم شهرک نشینان و حملات مکرر به مسجد الاقصی به خصوص در صبح امروز (پنج شنبه) باید انگیزه های برای قیام همه عرب ها و مسلمانان باشد.

سخنگوی حماس همه فلسطینی ها را به آماده باش و استقرار در مسجد الاقصی و محوطه های اطراف آن و تشدید درگیری با اشغالگران در مناطق مختلف کرانه باختری فرا خواند.

او همچنین خواستار بسیج تمام توان و امکانات ملت های مسلمان برای یاری قدس و پاسداری از هویت آن و شکست نقشه های اشغالگران برای تقسیم یا تصاحب قدس شد.

گفتنی است شمار زیادی از شهرک نشینان صهیونیست از نخستین ساعت های صبح امروز (پنج شنبه) برای ادای مراسم تلمودی به سمت مسجد الاقصی هجوم بردند. همزمان، ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به ارسال گسترده تجهیزات نظامی به قدس اشغالی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم